LG VSR8600RR Hom-bot robotstofzuiger
 • uitverkocht

  LG VSR8600RR Hom-bot robotstofzuiger

  150.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  LG VSR8600RR Hom-bot robotstofzuiger

  De LG VSR8600RR robotstofzuiger houdt jouw huis schoon zodat jij dit niet langer hoeft te doen. Zowel tapijten als kale vloeren worden uitstekend gereinigd door de Hom-Bot. Dankzij de slimme Dual Eye 2.0 navigatie, het RoboNavi 10.0 systeem en de Smart Inverter Motor is deze robotstofzuiger intelligent, effectief en efficiënt tijdens het reinigen.

  Zelflerend systeem & slimme navigatie
  De LG Hom-bot navigeert zich dankzij de ingebouwde sensoren en het Dual Eye 2.0 systeem op efficiënte wijze door de kamers in jouw huis, langs alle obstakels. Met een camera aan de bovenkant kan de Hom-bot, aan de hand van de beelden van het plafond, de meest efficiënte routes bepalen voor het stofzuigen. Aan de onderzijde bevindt zich een sensor die gelijktijdig ook voor de navigatie zorgt, aan de hand van de beelden van de vloer. Deze sensor zorgt er ook voor dat de Hom-bot uitstekend zijn weg kan vinden in het donker of onder meubels. In tegenstelling tot conventionele robotstofzuigers beschikt de LG Hom-bot over een ultrasoon sensor, waardoor de Hom-bot weet hoe ver obstakels zich bevinden en is er geen stootrand meer nodig. Omdat de Hom-Bot zelflerend is, onthoudt hij waar de obstakels in huis zijn en weet de Hom-bot steeds waar hij zich bevindt, ook wanneer de Hom-bot opgetild en ergens ander weer neergezet wordt. Wanneer de Hom-bot in gesloten ruimtes of tegen obstakels dreigt vast te lopen, onthoudt de Hom-bot hoe hij daar terecht is gekomen en voert vervolgens een aantal geschikte manoeuvres uit om daar weer weg te komen.

  Smart Inverter Motor
  De ingebouwde Smart Inverter Motor zorgt voor een krachtige zuigkracht en een verbeterde stofopname ten opzichte van conventionele robotstofzuigers. Grof vuil (bijvoorbeeld snoepjes op de vloer), wordt tot 99,5% opgenomen, stof uit tapijten wordt tot maar liefst voor 45% opgenomen en normaal stof op de kale vloer wordt tot wel 95% opgenomen. De Smart Inverter Motor levert meer zuigkracht, maar is tot wel 65% zuiniger dan een conventionele motor, doordat het verbruik in de motor intern automatisch gemeten en geoptimaliseerd wordt. Omdat de Smart Inverter Motor koolborstelloos is en minder last heeft van slijtage heeft deze motor een lange levensduur. LG geeft maar liefst 10 jaar garantie op deze motor.

  Best reviewed Kieskeurig
  De LG VSR8600RR robotstofzuiger is als Best Reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in februari 2017.

  Vierkant design
  Natuurlijk wil je de hoeken in je kamer ook schoon krijgen. Dankzij een vierkant ontwerp en de extra lange zijborstels komt de Hom-bot van LG gemakkelijk in de hoeken van het huis. De hoeken worden zo tot maar liefst voor 94% schoongemaakt.

  Specificaties 
  - Display: LED
  - Display taal: Nederlands     
  - Accu: Li Ion
  - Accu capaciteit: 14.4V / 2330mAh
  - Bedrijfstijd: 100 minuten
  - Bereik: 150 m²
  - Automatisch opladen na schoonmaken
  - Indicatie stofopvang vol
  - Indicatie filter vol
  - Programmeerbaar: Ja
  - 7 schoonmaakmogelijkheden
  - 4 Ultrasonische sensoren
  - Kamer naar kamer functie: Ja
  - Werkt in donker: Ja
  - Geluidsniveau: 60 dB
  - Geschikt voor welke ondergrond: vloeren en tapijten tot 1.5 cm hoogte.
  - Drempelhoogte tot 1 cm
  - Aantal zijborstels: 2
  - Kleur: Robijnrood

  Afmetingen:         
  - Afmeting (hxbxd): 8.9x34x34 cm
  - Gewicht 3 kg
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)23
  Oplaadstation
  ZuigkrachtregelingGeen
  Inhoud stofopvang (l)0,6
  Laadtijd (min)180
  Accuduur (min)84
  (H)EPA-filterHEPA 11
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (16)

  algemene beoordeling
  (16 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.