LG SL9YG soundbar, Zilver
 • Uitverkocht

  LGSL9YG soundbar

  999.-449.-je bespaart 550.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Weekenddeal

  Weekenddeal

  alleen dit weekend is dit artikel extra scherp geprijsd. Profiteer t/m 12 april 2020.

  LG SL9YG soundbar

  LG soundbar SL9YG
  De LG Soundbar dankt zijn prestaties aan de geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie van Meridian. De Soundbar creëert een 3-dimensionaal geluidsveld met een 2-kanaalsingang die kan worden uitgebreid naar 3 kanalen zonder vervorming.

  Wordt ondergedompeld in 3-dimensionaal geluid
  De SL9YG ondersteund Dolby Atmos en DTS:X voor een levendige ervaring tijdens het kijken van films en series. Dit komt mede door de 570W, 5.1.2 ch Dolby Atmos met een up-firing luidspreker.

  Hoge resolutie audio
  Hoge resolutie audio levert 192 kHz bemonsteringsfrequenties en 24-bit diepte, die beide bijdragen aan een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring.

  LG Soundbar met de Google Assistant built-in
  De LG soundbar SL9YG is ’s werelds eerste soundbar die werkt met Google Assistant en Dolby Atmos tegelijk. De Google Assistant is te activeren met de simpele zin: ‘‘Ok Google’’. Hierna kunnen spraakopdrachten gegeven worden.

  Chromecast ingebouwd

  Stream alle muziek waar je van houdt met ingebouwde Chromecast-technologie. Open een cast-enabled app zoals Spotify, tik op de cast-knop en de LG Soundbar SL9YG speelt deze direct af.

  Afmetingen:
  - Soundbar hxbxd: 5,7x106x11,9 cm
  - Subwoofer hxbxd: 39x22,1x31,3 cm
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingBluetoothWifiGarantie