LG RC80U2AV3W warmtepompdroger
 • Uitverkocht

  LG RC80U2AV3W warmtepompdroger

  LG  RC80U2AV3W warmtepompdroger is voorzien met de  superzuingie energieklasse A+++ (-10%), slechts 159 kWh/jaar, een elektronische besturing en een maximale belading van maar liefst 8 kg. Je kunt ‘m zelfs op afstand besturen met je smartphone. Gemakkelijk toch? Verder met een Dual Inverter Heat Pump, met deze snelle warmtepompdroger droog je bv 1 kg aan wasgoed in slechts 17 minuten! Wasdrogers zorgen vaak sneller voor slijtage van het wasgoed, maar dankzij de DUAL Inverter Heat Pump™  hoef je je hier met deze wasdroger geen zorgen om te maken. Omdat er effectiever gedroogd kan worden op lagere temperaturen blijven alle stoffen, inclusief delicaat wasgoed langer mooi. De  RC80U2AV3W heeft onder andere een startuitstel functie, restijdindicatie op het digitale display en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt deze Eco Hybrid droger over onder andere een anti-kreukfase en een zelf reinigende condensor.

  Eco Hybrid
  Met de LG Eco Hybrid drogers ben je verzekerd van de meest efficiënte energiebesparingen, het is ook mogelijk om de lange droogtijden van conventionele warmtepompdrogers te verkorten. Zelfs bij een kortere droogtijd zorgt Eco Hybrid er voor dat de droger nog steeds een energiebesparing van 15% behaald ten opzichte van een standaard A-label droger!

  Zelf reinigende Condensor
  De Eco Hybrid droger verzorgt niet alleen je kleding, maar ook zichzelf. Dat is wel zo fijn, want dit scheelt veel tijd, die je normaal besteed aan het reinigen van filters & de condensor. Waar bij conventionele warmtepompdrogers de energiezuinigheid afneemt naarmate de filters vervuild raken, ben je met de Eco Hybrid droger altijd verzekerd van constante energiebesparing.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie