LG MJ3965BPS combimagnetron, Zwart
 • -17%
 • beste getest

  LG MJ3965BPS combimagnetron

  229.-je bespaart 50.-
  279.-adviesprijs
  nog 4 op voorraad
  Beste uit de test

  Beste uit de test

  Van de Consumentenbond in mei 2021.

  LG MJ3965BPS combimagnetron

  Met de LG NeoChef combimagnetron MJ3965BPSwordt koken leuker en eenvoudiger! Bakken, Roosteren, braden, stomen en grillen; de MJ3965BPS kan het allemaal. Natuurlijk zit hier ook een reguliere magnetronfunctie in en is het dankzij de Smart Inverter nog makkelijker en sneller om jouw favoriete producten egaal op te warmen en te ontdooien

  Smart Inverter
  Een heel en bijna UNIEK voordeel van deze Smart Inverter techniek is dat het magnetron vermogen ALTIJD CONSTANT wordt afgegeven, zelfs bij lagere vermogens. Hierdoor heb je een veel beter ontdooi resultaat en wordt het eten sneller verwarmt dan bij een magnetron zonder Smart Inverter techniek. Deze Smart Inverter van LG is zelfs 1100 Watt, waardoor dit een van de snelste opwarmtijden geeft. Op de Smart Inverter biedt LG 10 jaar garantie.

  Crispplaat
  Door deze Crisp plaat kan je gezond grllen en bakken. Je hoeft namelijk aanzienlijk minder vet te gebruiken (tot wel 72% minder), in vergelijking met een conventioneel bakken.

  Houtskool hitte element
  Met het ingebouwde houtskool hitte element worden jouw gerechten op een natuurlijkere wijze bereidt en worden alle vitale smaken en voedingsstoffen bewaard gebleven. Dit element zorgt ervoor dat de hitte sneller en dieper tot in het gerecht door dringt, Het resultaat hiervan is dat het gerecht minder lang verhit hoeft te worden (behoud van voedingsstoffen) en dat het vocht in het gerecht niet verloren gaat. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld een stuk vlees dat heerlijk krokant aan de buitenkant is, en lekker sappig en mals van binnen.

  Verschillende bereidingsmogelijkheden
  Met de LG combimagnetron bereidt je jouw gerechten zoals jij het wilt. Voortaan kan je roosteren, braden, grillen, fermenteren, verwarmen, smelten, stomen, gezond bakken (met healthy fry) en stomen. Dit alles in slechts 1 apparaat.

  Healthy Fry functionaliteit door Crispplaat
  Deze combimagnetron heeft een crispplaat waardoor je de functie voor gezond bakken en grillen kunt gebruiken. Dit is te vergelijken met een Airfryer. Deze instelling vermindert vet van alle gerechten tot wel 72%.

  EasyClean
  Dankzij de antibacteriële EasyClean™ coating is het verwijderen van vuil sneller en gemakkelijker dan ooit. Dankzij deze coating dringen er geen bacteriën of vuil binnen door in het materiaal van de magnetron. Hierdoor veeg je het vuil zeer gemakkelijk weg en worden bacteriën worden voor 99.99% tegengehouden.

  Grote inhoud
  Doordat de Smart Inverter techniek een stuk compacter is dan een standaard magnetronbuis is deze binnen afmeting een stuk groter dan wat de buitenafmeting doet vermoeden. Zelfs met deze compacte buitenafmeting is er toch een inhoud van 39 Liter beschikbaar.
  lees meer

  Specificaties

  Totale inhoud (l)39
  Totaal vermogen (watt)1350
  Aantal vermogenniveau's5
  Stoom
  Grillfunctie
  Timer
  Aansluitwaarde (watt)1100
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  - Magnetron
  - Crispplaat
  - Glazen Plateau
  - Rotatiering
  - Hoge Rek
  - Lage Rek
  - Draaias
  Garantie

  Reviews (14)

  algemene beoordeling
  (14 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.