LG MJ3965BIB combimagnetron, Zwart

  LGMJ3965BIB combimagnetron

  209.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  LG MJ3965BIB combimagnetron

  Met de LG NeoChef combimagnetron MJ3965BIB wordt koken leuker en eenvoudiger! Bakken, Roosteren, braden, stomen en grillen; de MJ3965BIB kan het allemaal. Natuurlijk zit hier ook een reguliere magnetronfunctie in en is het dankzij de Smart Inverter nog makkelijker en sneller om jouw favoriete producten egaal op te warmen en te ontdooien.

  Smart Inverter
  Met de krachtige Smart Inverter van LG wordt de bereiding van jouw favoriete gerechten smakelijker én gemakkelijker! Hiermee beschik je over veel vermogen welke je met veel precisie exact kan bedienen. Bakken, braden, grillen, frituren, zelfs yoghurt kun je bereiden in deze combi-oven.

  Gelijkmatig Verhitten en Ontdooien
  Dankzij de Smart Inverter in de NeoChef kun je je gerechten gelijkmatiger opwarmen of ontdooien. Dit voorkomt een hoop frustratie. Zo komt bijvoorbeeld het nooit meer voor dat je met een stuk vlees zit dat verbrand is aan de buitenkant maar nog bevroren aan de binnenkant.

  Snel Koken
  Dankzij het hoge vermogen dat erg precies in te stellen is maak je je gerechten veel sneller klaar. Zo bereid je gerechten tot maar liefst 2x zo snel als in een conventionele combi-oven.

  Grillen
  Het is niet langer nodig om een koekenpan of grill te gebruiken. Voortaan grill je je gerechten lekker in deze combi-oven. Hierin wordt jouw gerecht tot maar liefst 93.2% gelijkmatig bereid zodat je bijvoorbeeld kan genieten van perfect bereide kip.

  Gezonder koken
  Omdat het niet meer nodig is om veel olie of vet te gebruiken, bespaar je flink op je ingenomen calorieën per maaltijd. En dankzij het hoge vermogen en kortere bereidingsduur gaan er ook nog eens minder belangrijke voedingsstoffen verloren bij de bereiding.

  Houtskool hitte element
  Met het ingebouwde houtskool hitte element worden jouw gerechten op een natuurlijkere wijze bereidt en worden alle vitale smaken en voedingsstoffen bewaard gebleven. Dit element zorgt ervoor dat de hitte sneller en dieper tot in het gerecht door dringt, Het resultaat hiervan is dat het gerecht minder lang verhit hoeft te worden (behoud van voedingsstoffen) en dat het vocht in het gerecht niet verloren gaat. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld een stuk vlees dat heerlijk krokant aan de buitenkant is, en lekker sappig en mals van binnen. Ook verminder je het aantal calorieën in het gerecht doordat er minder vet in het gerecht overblijft.

  EasyClean
  Dankzij de antibacteriële EasyClean coating is het verwijderen van vuil sneller en gemakkelijker dan ooit. Dankzij de dichte structuur van deze coating dringen er geen bacteriën of vuil binnen door in het materiaal van de magnetron. Hierdoor veeg je het vuil zeer gemakkelijk weg en worden bacteriën worden voor 99.99% tegengehouden.

  Design

  De behuizing NeoChef is kleiner dan de gemiddelde combi-oven, maar van binnen is er meer ruimte beschikbaar dan in de gemiddelde combi-oven. De fraaie deur gemaakt van één stuk glas (zonder rasters of naden) creëert een perfecte balans tussen glans en mat. Ook is de combi-oven gemakkelijk te bedienen met de mooi ingebouwde en intuïtieve draaiknop en touchknoppen.

  Specificaties
  - Magnetronvermogen: 1100 watt
  - Hete lucht circulatie: 40 - 200°C
  - Hete luchtvermogen: 1850 watt
  - Grillvermogen: 950 watt
  - Magnetron-grill
  - Magnetronoven
  - Inhoud: 39 liter
  - Diameter draaiplateau: 36 cm
  - Easyclean Coating
  - Easy Control draaiknop / druktoets
  - LED display
  - Ovenverlichting
  - Kinderbeveiliging
  - Ontdooiprogramma's: 12
  - Voorverwarmfunctie
  - Warmhoudfunctie
  - Kleur: zwart
  - Garantie 2 jaar, 10 jaar op de Smart Inverter motor

  Afmetingen en gewicht

  - Afmetingen (hxbxd): 39,5x52,7x46,9 cm
  - Binnenmaten (hxbxd): 32,7x54,4x52,5 cm
  - Gewicht: 26 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  bekijk meer van LG

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.