LG MJ3965ACS combimagnetron, Roestvrijstaal

  LGMJ3965ACS combimagnetron

  273.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  LG MJ3965ACS combimagnetron

  Met de LG NeoChef combimagnetron MJ3965BPS wordt koken leuker en eenvoudiger! Bakken, roosteren, braden en grillen; de MJ3965BPS kan het allemaal. Natuurlijk zit hier ook een reguliere magnetronfunctie in en is het dankzij de Smart Inverter nog makkelijker en sneller om jouw favoriete producten egaal op te warmen en te ontdooien.

  Houtskool hitte element
  Met het ingebouwde houtskool hitte element worden jouw gerechten op een natuurlijkere wijze bereidt en worden alle vitale smaken en voedingsstoffen bewaard gebleven. Dit element zorgt ervoor dat de hitte sneller en dieper tot in het gerecht door dringt, Het resultaat hiervan is dat het gerecht minder lang verhit hoeft te worden (behoud van voedingsstoffen) en dat het vocht in het gerecht niet verloren gaat. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld een stuk vlees dat heerlijk krokant aan de buitenkant is, en lekker sappig en mals van binnen.

  Smart Inverter
  Met de krachtige Smart Inverter van LG wordt de bereiding van jouw favoriete gerechten smakelijker én gemakkelijker! Hiermee beschik je over veel vermogen welke je met veel precisie exact kan bedienen. Bakken, braden, grillen, frituren, zelfs yoghurt kun je bereiden in deze combi-oven. Op de  Smart Inverter biedt LG 10 jaar garantie.
  Dankzij de Smart Inverter in de NeoChef kun je je gerechten sneller en gelijkmatiger opwarmen of ontdooien. Dit voorkomt een hoop frustratie. Zo komt bijvoorbeeld het nooit meer voor dat je met een stuk vlees zit dat verbrand is aan de buitenkant maar nog bevroren aan de binnenkant.

  Verschillende bereidingsmogelijkheden
  Met de LG combimagnetron bereidt je jouw gerechten zoals jij het wilt. Voortaan kan je roosteren, braden, grillen, fermenteren, verwarmen, smelten, stomen, gezond bakken (met healthy fry) en stomen. Dit alles in slechts 1 apparaat.

  Healthy Fry functionaliteit door Crispplaat

  Deze combimagnetron heeft een crispplaat waardoor je de functie voor gezond bakken en grillen kunt gebruiken. Dit is te vergelijken met een Airfryer. Deze instelling vermindert vet van alle gerechten tot wel 72%.

  EasyClean
  Dankzij de antibacteriële EasyClean™ coating is het verwijderen van vuil sneller en gemakkelijker dan ooit. Dankzij deze coating dringen er geen bacteriën of vuil binnen door in het materiaal van de magnetron. Hierdoor veeg je het vuil zeer gemakkelijk weg en worden bacteriën worden voor 99.99% tegengehouden.

  Specificaties
  - Magnetronvermogen: 1350 watt
  - Hete lucht circulatie: 40 - 200°C
  - Hete luchtvermogen: 1850 watt
  - Grillvermogen: 950 watt
  - Magnetron-grill
  - Magnetron-oven
  - Magnetron-crisp
  - Inhoud: 39 liter
  - Diameter draaiplateau: 36 cm
  - Easyclean Coating
  - Easy Control draaiknop / druktoets
  - LED display
  - Ovenverlichting
  - Kinderbeveiliging
  - Crisp/pizza
  - Ontdooiprogramma's: 12
  - Voorverwarmfunctie
  - Warmhoudfunctie
  - Crisp bakplaat
  - Stoomschaal
  - Kleur: zilver/zwart
  - Garantie 2 jaar, 10 jaar op de Smart Inverter motor

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 32,7x54,4x52,5 cm
  - Gewicht:16,5 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  bekijk meer van LG

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.