LG GSJ470DIDV amerikaanse koelkast, Antraciet
 • 25.- bij Jumbo

  LGGSJ470DIDV amerikaanse koelkast

  1149.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  25.- Jumbo cadeaukaart

  25.- Jumbo cadeaukaart

  bij deze LG koelkast. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2021. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar: https://www.lgpromotions.nl. Meer info vind je in de actievoorwaarden. Het tegoed is bij Jumbo supermarkten te besteden. lees de actievoorwaarden

  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  LG GSJ470DIDV amerikaanse koelkast

  Met de LG GSJ470DIDVL Amerikaanse koelkast heb je veel ruimte en comfort. De GSJ470DIDVL heeft een netto koelinhoud van maar liefst 405 liter en een vriesgedeelte met een inhoud van 196 liter.

  Hij is zuinig met energie en zorgt door zijn moderne opties voor een nog langere houdbaarheid van groente en fruit. Je kunt snel de meest gebruikte producten uit de door-in-door pakken. Dit door-in-door-systeem zorgt niet alleen voor extra overzicht, maar levert je ook nog 9% extra ruimte op. Het LG Door-in-Doorsysteem zorgt ervoor dat je tijdens het openen van je koelkast bijna 50% minder koude lucht kwijtraakt. De Amerikaanse koelkast hoeft dus minder hard te werken en is daardoor zuinig met energie. Met het waterdispenser kun je jezelf trakteren op een verkoelend glaasje water.

  Op jaarbasis verbruikt deze Amerikaanse koelkast 419 kWu. Deze prestatie levert hem een plek op in de zuinige A+ energie-efficiëntieklasse. De motor van je koelkast bevat een inverter linear compressor die zeer zuinig en duurzaam werkt.
  Je kunt de deurschappen en legplanken, van veiligheidsglas,  zelf indelen op de door jou gewenste hoogte. De schappen en planken zijn gemakkelijk te verwijderen en mogen in de afwasmachine gereinigd worden.
  Als je groente en fruit langere tijd bewaart, kan er vocht in je groentelade komen. Hierdoor krijgen micro-organismen meer kans om te woekeren en je verse levensmiddelen aan te tasten. Echter, de LG Amerikaanse koelkast GSJ470DIDVL heeft de beschikking over Moist Balance Crisper-technologie. Hiermee wordt overtollig vocht uit je groentelade verwijderd. Daardoor blijft je groente en fruit veel langer goed. In het vriesgedeelte van de LG Amerikaanse koelkast GSJ470DIDVL zie je een aantal transparante lades. Daarmee creëer je overzicht en kun je in één oogopslag zien waar je jouw vlees en vis bewaard hebt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie