• uitverkocht

  LG GC3V708S2 wasmachine

  500.02
  Uitverkocht

  Mail mij mocht mijn maat weer op voorraad komen

  LG GC3V708S2 wasmachine

  Met deze enorm zuinige LG wasmachine GC3V708S2 was je 8 kg wasgoed hygiënisch schoon. Door het hoge toerental van 1400 toeren per minuut beschikt deze wasmachine over een krachtige motor. Dit model staat bekend om TurboWash 360, Steam+ en AI DD. Bovendien heeft deze trommel van roestvrijstaal een grotere capaciteit. Koppel deze wasmachine aan je Smart Home Systeem en bestuur hem via Google Assistent of Amazon Alexa.

  Enorm zuinig
  Dit model is met een energieklasse A enorm zuinig. Hierdoor bespaar je op je energierekening en is dit beter voor het milieu!

  Bescherm je stoffen optimaal
  Maak je niet langer zorgen dat bepaalde stoffen niet de juiste behandeling krijgen. Dit model beschikt over AI DD, wat inhoudt dat de wasmachine het gewicht en de stof detecteert en hier de geschikte wasbewegingen op toepast. Hierdoor heb je 18% betere bescherming van je stoffen.

  Een snelle was in 39 minuten
  Met TurboWash 360 was je 5 kg wasgoed hygiënisch schoon in slechts 39 minuten. Je hebt ook de optie om TurboWash 360 te koppelen aan andere wasprogramma’s, zodat de tijdsduur wordt verkort. Een kortere was is immers beter voor de energierekening en de natuur!

  Stoom je wasgoed hygiënisch schoon
  Door Steam+ wordt jouw kleding hygiënisch schoon. Het verwijdert tot 99,9% van de allergenen zoals huisstofmijten uit de vuile was. En wie wil er niet minder strijken? Dankzij Steam+ ontstaan er tot wel 30% minder kreukels in het wasgoed. Hierdoor heb je de strijkplank minder nodig!

  Uitgesteld wassen
  Wil je graag de starttijd van een wasprogramma uitstellen? Dat is mogelijk! De GC3V708S2 beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 19 uur.

  Slim wassen
  Wil je je wasmachine op afstand bedienen of een extra wasprogramma downloaden? Dankzij de ThinQ-technologie is dit mogelijk. Koppel deze wasmachine aan je Smart Home Systeem en bestuur hem via Google Assistent of Amazon Alexa. Je hebt verder alleen een Wi-Fi verbinding en de LG ThinQ-App nodig.

  Geschikt voor TwinWash
  De LG GC3V708S2 is geschikt voor het installeren van TwinWash. Hiermee kan je in de voorlader een grote was draaien, terwijl je in een aparte Mini Washer (niet meegeleverd) kleinere wassen zoals ondergoed of dagelijkse wasjes kunt draaien.
  lees meer

  Specificaties

  MerkLG
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Aquastop
  Halve belading
  Overloopbeveiliging
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelMax. belading (kg)StoomwassenEnergieklasseGarantieToerental (tpm)

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.