overzicht
LG GBP20PZCFS koelvriescombinatie, Roestvrijstaal

  LGGBP20PZCFS koelvriescombinatie

  529.-
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  LG GBP20PZCFS koelvriescombinatie

  De LG GBB20PZCFS koelvriescombinatie met energielabel A+++ en 250 liter aan koelruimte en 93 liter aan vriesruimte, is uiterst stil, duurzaam en zuinig, dankzij de ingebouwde linear inverter compressor. De Fresh Converter, Bio Shield en het Multi-Air Flow systeem zorgen ervoor dat alle artikelen op een optimale wijze gekoeld worden en dus vers blijven. De LG GBB20PZCFS koelvriescombinatie is met het 'Zero Clearance' idee ontworpen. Zo kan de deur altijd goed geopend worden wanneer deze naast de keukenkasten is ingebouwd. Voor momenten waarop er iets snel ingevroren moet worden, heeft deze koel-vriescombinatie de Express Freeze functie, waardoor dit proces versneld wordt. Tevens zijn er een deuralarm, kinderslot en LED verlichting ingebouwd voor jouw gemak.

  Stil, zuinig en duurzaam: Linear Inverter Compressor
  De Linear Compressor heeft, met slechts één frictiepunt, minder wrijvingsweerstand dan de conventionele compressor. Dit zorgt ervoor dat Linear Compressor veel stiller en duurzamer is. Ook kan de Linear Compressor, in tegenstelling tot de conventionele compressor, zijn snelheid aanpassen afhankelijk van hoe hard er gekoeld moet worden. Hierdoor zorgt de compressor zorgt tot 32% energiebesparing, eersteklas duurzaamheid en een optimale temperatuurcontrole om voedsel langer vers te houden.

  Fresh Converter
  Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende temperaturen nodig om de versheid te behouden, maar krijg je dat voor elkaar in één koelkast? LG heeft het antwoord: de FRESH Converter, een lade die u de juiste temperatuur laat kiezen voor het opslaan van zowel vlees, vis als groenten. Een temperatuur verlaging tot 0°C is zelfs mogelijk.

  Bioshield
  Een antibacteriële dichting, bioshield, is een uniek systeem dat schimmelvorming op de dichting van de deur.

  Total No Frost:
  LG Total No Frost is het enige systeem dat, naast het voorkomen van ijsvorming in het koel en vriesgedeelte, ook zorgt dat er geen condensatie in het koelgedeelte ontstaat. Omdat 5mm ijsvorming al voor zo'n 30% meer energieverbruik kan zorgen, bespaart dit systeem flink op het energie verbruik. Daarom hoef je deze koel-vriescombinatie niet meer te ontdooien.

  Multi-Air Flow: 
  Het Multi-Air Flow systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de gekoelde lucht, wat leidt tot een langere versheid van de opgeslagen artikelen. Zo worden essentiële voedingstoffen goed behouden. 

  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van LG (of een door LG goedgekeurde servicedienst) in je regio benaderen om dit tegen een geringe vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van LG. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.5(2 reviews)
  Meest recent

  Helaas geen succes met deze keuze gehad

  Heb dit model gekocht 27 nov 2017 in april koelde het koelvak niet meer en de vriezer sloeg hierbij niet meer af. Toen kwam de reperateur heeft wat dingen vervangen en bleek.nog niet te werken. Nu 2 maanden een nieuwe zelfde model helaas weer hetzelfde probleem. Voor mij geen lg meer

  1 persoon vond dit nuttig

  Goed!

  Ik heb deze koelkast een maand geleden in gebruik genomen en ik geniet nog iedere dag van de ruimte die deze koelkast biedt. Ik kan hier al mijn eten en drinken overzichtelijk in kwijt. Ik doe twee keer per week boodschappen, voor 3 tot 4 personen. Na het nuttigen van de warme maaltijd is er ook nog meer dan voldoende ruimte in de koelkast, voor bijvoorbeeld een kleine pan en één of twee schalen. In de koelkastdeur is weinig ruimte voor flessen wijn/frisdrank, want het water reservoir neemt aardig wat plaats in. Wij drinken veel gekoeld water en daarom leek het ons toch prettig om een koelkast met waterreservoir te hebben. De koelkastdeur sluit keurig. Op de deur is een grote display die de temperatuur aangeeft van het koelgedeelte en van het vriesgedeelte. Alle producten blijven goed koud, maar daarvoor heet het natuurlijk ook een koelkast. Er vormt zich geen ijs op de achterwand, dat moet ook niet, maar doet deze koelkast dus ook niet. Het diepvriesgedeelte is ook ruim met drie lades. Deze koelkast is fraai om te zien, mooi zilverkleurig, hoog en smal en glimmend. Kortom, een aanrader!

  10 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand