overzicht
LG GBB59PZRZS koelvriescombinatie, Glanzend staal

  LGGBB59PZRZS koelvriescombinatie

  449.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  LG GBB59PZRZS koelvriescombinatie

  De LG GBB59PZRZS koelvriescombinatie met energielabel A++ en 225 liter aan koelruimte en 75 liter aan vriesruimte, is uiterst stil, duurzaam en zuinig, dankzij de ingebouwde linear inverter compressor. De Moist Balance crisper, Bio Shield en het Multi-Air Flow systeem zorgen ervoor dat alle artikelen op een optimale wijze gekoeld worden en dus vers blijven. De LG GBB59PZRZS koelvriescombinatie is met het 'Zero Clearance' idee ontworpen. Zo kan de deur altijd goed geopend worden wanneer deze naast de keukenkasten ingebouwd is. Voor momenten waarop er iets snel ingevroren moet worden heeft deze koel-vriescombinatie de Express Freeze functie, waardoor dit proces versneld wordt. Tevens zijn er een deuralarm en LED verlichting ingebouwd voor jouw gemak. Kleur glanzend staal.

  Zuinig betrouwbaar en duurzaam: Linear Inverter Compressor: 
  De Linear Compressor heeft, met slechts één frictiepunt, minder wrijvingsweerstand dan de conventionele compressor.  Dit zorgt ervoor dat Linear Compressor veel stiller en duurzamer is. Ook kan de Linear Compressor, in tegenstelling tot de conventionele compressor, zijn snelheid aanpassen, afhankelijk van hoe hard er gekoeld moet worden. Dit bespaart een hoop energie. LG biedt, naast de reguliere 2 jaar garantie op de koel-vriescombinatie, 10 jaar garantie op de linear compressor.

  Multi-Air Flow & Total-no-Frost
  Het Multi-Air Flow systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de gekoelde lucht. Hierdoor wordt een stabiele opslagtemperatuur gegarandeerd én wordt er sneller gekoeld. Hierdoor blijven producten langer vers. Ook zal de LG koelkast geen last hebben van condens- of ijsvorming, met het Total-no-Frost systeem  hoef je de koelkast niet langer te ontdooien en bespaar je ook op je energieverbruik, aangezien 5mm aan ijsvorming al voor zo'n 30% meer energieverbruik kan zorgen, .

  Moist Balance Crisper lade
  Groente en fruit worden optimaal vers gehouden wanneer deze hun vocht vast kunnen houden. De Moist Balance Crisper behoudt het niveau van de vochtheid in de lade waardoor deze artikelen langer vers, knapperig en gezond blijven. 

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is door de aanwezige elektronica niet eenvoudig dit zelf te doen. Je kunt de servicedienst van LG (of een door LG goedgekeurde servicedienst) in je regio benaderen om dit tegen een geringe vergoeding voor je te regelen. Mocht je toch besluiten om dit klusje zelf te klaren, valt de eventuele schade die wordt veroorzaakt bij pogingen om de deuropening om te draaien niet onder de garantie van LG. Wehkamp kan deze service helaas niet aanbieden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie

  toegevoegd aan winkelmand