LG FH4U2TDH1N wasdroogcombinatie
 • Uitverkocht

  LGFH4U2TDH1N wasdroogcombinatie

  699.-
  2 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  De LG FH4U2TDH1N, een wasdroogcombinatie met de betrouwbare Direct Drive motor, energieklasse A, 1400 toeren en die maar liefst 8 kg wast en 5 kg droogt, is het beste van twee werelden. Weinig ruimte voor twee apparaten? Of gewoon in een keer klaar willen zijn, zonder was te moeten overhevelen van wasmachine naar droger? Dan is een LG wasdroogcombinatie de oplossing! Je hebt de beschikking over 14 wasprogramma’s waaronder enkele speciale te weten: Easy care (programma voor hemden die niet hoeven worden gestreken na het wassen) Anti-Allergie – helpt om allergenen zoals huisstofmijt, pollen en dierenharen te verwijderen, Opfrissen – helpt kreukels binnen 20 minuten te verwijderen met stoom, Donsdeken voor grote item, Sportkleding en Wassen+drpgem – non stop proces van wassen en drogen in hetzelfde programma. Veder voorzien van NFC Tag On: met deze functie kun je LG Smart Diagonis en de functie voor het downloaden van programma’s gebruiken om eenvoudig vanaf je smartphone rechtstreeks met je wasdroger te communiceren. Tijdens het wassen gebruikt hij de unieke 6 Motion technologie, die perfect voor al het wasgoed zorgt en zijn 6 aparte wasbewegingen per programma verschillend toepast om het beste resultaat te garanderen. Als droger beschikt hij over de Eco Hybrid functie. Hiermee kan de consument zelf kiezen of ze energiezuinig willen drogen, of tijd besparen.

  Direct Drive motor
  Het hart van de machine is de unieke Direct Drive motor. Deze is direct op de trommel gemonteerd, waardoor hij stabieler en stiller is dan andere motoren. Ook is hij duurzamer, waardoor LG er met een gerust hart 10 jaar garantie op geeft!

  Energieverbruik
  - Het energieverbruik op basis van een geschat jaarlijks verbruik voor een huishouden van 4 personen alleen wassen = 304 kWh/jaar en 13000 liter/jaar
  - Het energieverbruik op basis van een geschat jaarlijks verbruik voor een huishouden van 4 personen altijd met behulp van een droger = 1088 kWh/jaar en 17800 liter/jaar

  Stoom
  Dankzij de stoom functies kan je ook genieten van alle voordelen die stoomreiniging biedt. Deze zorgen ervoor dat kleding schoner wordt maar toch erg zacht blijft, zo is er niet veel chemische wasverzachter meer nodig. Aangezien stoom dieper reinigt dan water, kunnen allergenen kunnen voor  maar liefst 99.9% verwijderd worden. Met de opfrisfunctie zijn kreukels en nare geuren zo verdwenen uit de kleding (binnen 20 minuten). Het gebruik van stoom kan tot wel 4 liter water en 11% energie per wasbeurt besparen.

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Maximale belading (kg)StoomwassenStartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  2(2 reviews)

  Teleurstellend en misleidend

  Ik heb hem nu +\- 6 maanden in een 1 persoons huishouden, zwaar telleurgesteld. Het leek zo’n makkelijk idee, maar momenteel al 2 maal gerepareerd 1x een kapot manchet, en toen zag de monteur dat in de machine iets niet goed gemonteerd was en dat vervangen moest worden, netjes besteld en een week later kwam de volgende monteur, wie mij vertelde dat de machine tot max 4 kg mag drogen anders dag de 5 wie ze verkopen. Daarnaast wordt de was niet 100 % droog en wel 100% gekreukt. Als ik dit had geweten had ik deze machine niet gekocht. Wel netjes dat er zonder gezeur monteurs aan huis komen, en er geen twijfel over mogelijk is dat alles wat binnen een jaar stuk gaat onder de garantie valt.

  Droger kreukt ontzettend

  Wasmachine/droger met veel opties. Als de was uit de droger komt is het ontzettend gekreukt en er is ook geen anti-kreuk programma voor het drogen. Droogprogamma duurt ook behoorlijk lang. Wassen gaat prima. Trilt behoorlijk en is niet echt stil. Doet wat het moet doen, maar voor dit geld had ik er meer van verwacht.

  2 mensen vonden dit nuttig

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale