LG FH4U2SMD9 Direct Drive wasmachine
 • Uitverkocht

  LGFH4U2SMD9 Direct Drive wasmachine

  459.-429.-je bespaart 30.-
  9 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Beste koop

  Beste koop door consumenten op kieskeurig.nl in januari 2017.


  Artikelomschrijving

  De LG FH4U2SMD9 wasmachine is met de superzuinige A+++ (-30%) energielabel voorzien. En door het 152 kWh per jaar aan energieverbruik merk je haast niet dat deze wasmachine op de stroomnet aangesloten is. Met de Turbowash functie was je een lading was binnen 59 minuten, net zo schoon als een normale was. Hiermee bespaar je tijd en energie. Verder beschikt deze wasmachine, om zo stil, zuinig en duurzaam mogelijk te zijn, over een Direct Drive motor. Dit houdt in dat deze koolborstelloze motor direct op de trommel aangesloten is. Hierdoor ontstaat er minder frictie, geluid en slijtage. LG onderstreept de duurzaamheid van deze motor door hier 10 jaar garantie op te bieden. De 6 Motion technologie wordt ook mogelijk gemaakt door deze motor. Deze technologie maakt het mogelijk dat de trommel zes verschillende wasbewegingen kan maken en deze kan combineren tijdens geoptimaliseerde wasprogramma's voor specifieke soorten wasgoed. Hiermee behandel je het wasgoed dus met de beste zorg. Verder voorzien van een anti-kreukfase, Aquastop, kinderbeveiliging. En je kunt uiteraard ook je was doen op het tijdstip dat je het beste uitkomt dankzij de uitgestelde start. Op de het gemakkelijke elektronische bedienbare display kun je aflezen hoelang het nog duurt voor je programma is afgehandeld. Een signaal geeft aan wanneer de was gedaan is.

  Beste koop
  De LG FH4U2SMD9 wasmachine is tot beste koop benoemd door de consumentenbond in januari 2017.

  Direct Drive
  De motor van deze wasmachine is direct aan de trommel gemonteerd. Dit betekent dat deze koolborstelloos is en er dus minder onderdelen gebruikt worden. Zo is deze machine stiller, zuiniger en duurzamer. LG onderstreept de duurzaamheid van de Direct Drive graag door 10 jaar garantie op de Direct Drive motor te bieden, naast de reguliere fabrieksgarantie.

  6 Motion
  De Direct Drive technologie maakt het mogelijk om de trommel zes verschillende wasbewegingen te kunnen laten maken.
  - Schrobben: voor een snellere en betere oplossing van waspoeder. Ideaal voor hardnekkig vuil
  - Filtreren: met een centrifugerende beweging wordt de lading in de trommel naar de zijkant gewerkt en wordt deze, voor een beter wasresultaat, met het waswater bespoten. Ideaal voor dons.
  - Rollen: Het wasgoed wordt rollend onder water gehouden, wat er voor zorgt dat de was geruisloos gereinigd wordt. Zeer effectief voor klein wasgoed.
  - Draaien: Dit is de reguliere basisbeweging voor het wassen. Geschikt voor alledaagse kledingssoorten.
  - Tuimelen: Met een tuimelende beweging valt het wasgoed van de bovenkant in de trommel naar de onderkant. Op deze manier wordt het wasgoed gereinigd met veel minder kreuken als resultaat. Ideaal voor katoen.
  - Schommelen: Een delicate wasbeweging voor een handwas effect. Ideaal voor wol en de fijnwas.

  TurboWash
  In plaats van slechts de hele trommel te vullen met water tijdens een wasprogramma, wordt het water als het ware direct op het wasgoed gespoten. Het wasgoed wordt hierdoor sneller (binnen 59 minuten) gewassen met minder verspilling van water. Je kan dit als het ware vergelijken met een snelle douche vergeleken met het nemen van een bad.

  SmartThinq - Comfort met NFC TAG-ON
  Verkort uit 'Near Field communication' is een open standaard voor telefoons die van korte afstand radiogolven gebruik maakt door een aanraking binnen het afstandsgebied waarop beide apparaten zich bevinden en kunnen communiceren. De gebruikelijke afstand is meestal luttele decimeters. Door simpelweg gebruik te maken van je telefoon is het mogelijk nieuwe wasprogramma's te downloaden (Wol, Baby care, Koude was). Deze kunnen dan weer worden toegepast op je wasmachine. Dit alles door een simpele aanraking tussen je telefoon en "NFC tag-On" symbool op de wasmachine. De NFC technologie wordt tevens toegepast in Smart DiagnosisTM. Deze helpt je snel en efficiënt een klein probleem te signaleren en verhelpen, alvorens dit een groter probleem kan gaan vormen., maar ook voor het milieu!

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(9 reviews)

  Goede wasmachine makkelijk te bedienen

  Ik ben na een verhuizing het boekje kwijt geraakt en weet niet hoe ik het zeep bakje eruit kan halen om schoon te maken.

  Specificaties kloppen niet

  Ik ben op zoek naar een wasmachine en het liefst met een rvs kuip en rechtsdraaiende deur. Blijkt de Wehkamp de LG FH4U2SMD9 aan te bieden met deze specificaties. Echter op de site van LG niks over een rvs kuip en de deur is linksdraaiend. Ik vind het erg slecht dat ik op deze manier niet kan vertrouwen op de specificaties die Wehkamp op hun site zet.....

  1 persoon vond dit nuttig

  wat een opties op deze machine!

  Ik heb deze wasmachine nu zo'n 3 weken in gebruik. Bevalt prima, is compact en ziet er strak uit. De wasmachine weegt de was waardoor de tijd van het programma wordt aangepast zeker een voordeel! Diverse programma's gebruikt en heb het idee dat de was er zachter en minder kreukelig uitkomt waardoor je als je de was gelijk ophangt niet meer hoeft te strijken nog een + van deze machine. Ook het korte programma is ideaal, al is deze niet de 14 minuten die staan aangegeven. Nadeel (of even wennen) is dat sommige programma's lang duren, en ook het geluid is weliswaar zachter maar baby wordt hier toch echt wakker van als deze staat te centrifugeren. Al met al een dikke voldoende voor deze machine.

  Eenvoudige te bedienen, super wasmachine!

  Tijd voor een nieuwe wasmachine toen onze oude Whirlpool wasmachine duidelijk toe was aan vervanging, De oude machine maakte veel kabaal, ging moeilijk open en dicht en lekte bij het deurtje wanneer warme wasprogramma's werden gekozen. Wat een verschil is dan deze LG wasmachine. Ons gezin met 2 jonge kinderen en een bedrijf aan huis produceert heel wat was in een week tijd. In de grote trommel van de wasmachine kan ontzettend veel was (9kg laadvermogen) en dat was voor ons 1 van de belangrijkste voordelen om voor deze machine te kiezen. Nog een belangrijk pluspunt is het geluid van de machine. De machine is erg stil. Zelfs bij het centrifugeren hoor je de machine nauwelijks. We hoeven er dus niet meer bij na te denken of de kinderen al slapen maar kunnen de machine ieder moment van de dag aanzetten. Wat je wel hoort is als de machine klaar is. Geen irritant gepiep maar een vrolijk melodietje. De machine is ook van diverse moderne snufjes voorzien. Nadat de was in de trommel is gedaan wordt het gewogen en aan de hand van het gewicht wordt de wastijd bepaald. Dit scheelt echt tijd bij kleine wasjes. En draagt bij aan de zuinigheid van de machine. De verschillende programma's zijn makkelijk in te stellen en er is voldoende keus om het programma af te stemmen op de soort en hoeveelheid was. Met de draaiknop selecteer je eenvoudig het gewenste programma en met het touch screen kun je binnen dit programma nog wijzigingen aanbrengen met betrekking tot bijvoorbeeld temperatuur en hoeveel centrifugeren. je hebt zelfs de mogelijkheid de machine in te programmeren zodat deze op een later moment aan gaat. Wij zijn erg te spreken over deze wasmachine. Het enige minpunt dat wij hebben kunnen ontdekken is dat de beschikbare app om extra wasprogramma’s te downloaden op dit moment alleen nog maar beschikbaar is op Android.

  Gemengde gevoelens

  Ik heb de FH4U2SMD9 nu 3 weken in huis. Het bevalt prima, echter zijn er enkele dingen waar ik me aan stoor. Dit kan ik buiten het perfecte was-resultaat (want daar gaat het per slot van rekening om) toch niet geheel los laten. De vormgeving vind ik echt top! Hij is mooi, strak en oogt hypermodern. Dat is het ook, want bij elke wasbeurt berekent het de tijd hoe lang het nodig heeft om de was schoon te krijgen, Het is werkelijk een slim baasje. Helaas ben ik niet zo tevreden over het gebruiksgemak. Er zitten veel functies op, wat op het eerste oog heel fijn is, maar door de korte duur van gebruik, kan ik niet zeggen dat het allemaal zin heeft. Elk programma wat ik tot nu toe gebruikt heb, 75% van het aanbod, doet het fantastisch, maar daardoor is er meteen een probleem. Ik heb me scheel gezocht naar de was-mogelijkheden om wasverzachter te kunnen gebruiken. Dit is me tot op heden nog niet gelukt. Alsof het er gewoon niet 'in' wil. Dan het geluid. Het is zo waar wat stiller als onze vorige wasmachine, maar hierdoor moet ik eerlijk opmerken, dat ik er meer van had verwacht. Over het algemeen ben ik tevreden. Of ik het nog een keer zou kopen? Hmmm dan zou ik even moeten nadenken. Ik denk eerlijk gezegd dat ik voor dit geld een andere zou proberen. Begrijp me niet verkeerd, het werkt

  Lekker veel was

  Wij wassen nu zo´n 3 weken met deze machine, die we op proef hebben gekregen. Mijn vrouw zou vind hem fijner dan onze oude machine van ETNA, die veel meer lawaai maakt en minder was kwijt kan. Over duurzaamheid en degelijkheid kun je na een paar weken nog weinig zeggen, maar wij denken dat deze wel een aantal jaren mee zal gaan. Moderne vormgegeven machine, met een makkelijke draaiknop en leuk deuntje als de was klaar is. De machine weegt ook de spullen die er ingelegd worden, nadeel daarbij is dat hij bij ons niet werkt als je er bijvoorbeeld spul in wil doen om hem te reinigen. Maar dit zou ook aan ons kunnen liggen

  Wat een klasse machine

  Heb de machine nu paar weken in huis en ben nog steeds heel erg tevreden. Grote verscheidenheid aan programma's en er kan lekker veel in. Omdat ik 2e hands kleding inzamel en niet iedereen weet wat schoon is, is dat laatste voor mij een hele grote plus. Het uitsorteren van de was duurt nu paar minuutjes langer, maar staat tegenover dat elke wassoort en passend programma heeft. De machine staat bij mij in de keuken en ik ben niet zo van 's nachts wassen. Toch heb ik vanwege zijn geluidsarme werking het toch maar eens uitgeprobeerd. Ideaal! Geen klachten gehad van de buren en kon de was nog snel ophangen voor ik de deur uit ging. Nadeel is dat sommige programma's erg lang duren en dat de deur donker is. De deur trekt daardoor sof aan en je kunt niet zien of er was inzit. Ben echt super tevreden over de machine en zou hem niet meer willen missen

  Stil, veel programma's en grote trommel!

  De wasmachine is een zuinige wasmachine wat fijn is voor je Electra rekening! Ik had hiervoor een oude wasmachine en wat een verademing is deze machine dan! De machine is bijna geluidloos en de programma's zijn makkelijk in gebruik. Wat ik belangrijk vind is dat er ook een kort spelprogramma op zit voor was die niet echt vies is maar door puber in huis die alles na een halve dag (of korter) dragen in de wasmand gooit! De ledlampen en t begin en eind geluidjes maken t net even leuker want eerlijk is eerlijk wassen is nooit echt leuk maar fit maakt t net even leuker!

  Gewoon een Topper

  Wat een Topper is deze wasmachine zeer makkelijk in gebruik en super stil met een lekkere grote trommelinhoud. Door de grote trommelinhoud komen kleinere wasjes er met veel minder kreukels uit wat weer handig is bij het strijken.( haast niet meer nodig :-)

  1 persoon vond dit nuttig

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale