LG FH4J7VY1WD TWINWash wasmachine
 • Uitverkocht

  LGFH4J7VY1WD TWINWash wasmachine

  549.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  LG FH4J7VY1WD TWINWash wasmachine

  Met deze LG F4J7VY1WD TWINWash wasmachine kun je wel 9 kg wasgoed wassen bij een energieverbruik van 152 kWh per jaar! En je kunt ‘m gemakkelijk bedienen met je smartphone via de Wifi. Zo kan je een wasprogramma van afstand starten en de voortgang van het wasprogramma in de gaten houden. Altijd handig als je even niet in de buurt van je wasmachine bent. Verder zijn er additionele wasprogramma's te downloaden en installeren zodat je voor elk type wasgoed de juiste behandeling hebt. Mochten er eventuele storingen zijn, dan kan de oorzaak snel ontdekt worden met Smart Diagnosis zodat dit snel op te lossen valt. 

  Verder voorzien met erg laag energieverbruik label  A+++ (-30%). Zo kun jij heel efficiënt je was doen. Verder - vergeten was - geen probleem, je kunt na het starten van de het wasprogramma nog was toevoegen. Met 6 Motion DD- kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen, zodat stoffen de juiste behandeling krijgen en ook nog eens extra schoon worden. En de Turbowash combineert snel doornat maken van het wasgoed met goede verdeling van het water en verkort de wastijd tot net 49 minuten, maar met betere wasprestaties. Ook kun je gebruik maken van TrueSteam. Deze technologie maakt functies  als Anti-allergie (Verwijdert tot 99,9% minder Allergenen), Steam Refresh (vermindert kreukels en geurtjes in 20 minuten)  en Steam Softener™ (maakt je kleding zachter) mogelijk. Geniet van een gezonde, allergeenvrije omgeving. En mocht je was zijn vergeten geen nood! Druk dan gewoon op 'Item toevoegen' en voeg je wasgoed toe – of het nu kleine sokken of dikke jassen zijn. Katoen, mix, Easy Care Speed14 – wat je ook selecteert, de deur kan direct in minder dan 3 seconden* worden geopend tijdens het wassen. Handig toch?

  Op het Display kun je o.a. de volgende zaken signaleren: eindsignaal, tijdindicatie, uitgestelde start (3-19 uur)en geluidssignaal aan uit en beladingsherkenning. Ook aan beveiliging is aandacht geschonken dankzij Aquastop (beveiliging waterslang, Aqualock (interne wateroverloop beveiliging), deurslot indicatie, alarmindicatie en kinderslot.

  Met de Direct Drive motor is deze wasmachine altijd stil zuinig en betrouwbaar.  Op deze Direct Drive motor biedt LG 10 jaar garantie op. Om de koolborstelloze Direct Drive motor direct aan de trommel gemonteerd is, komen er in dit ontwerp bijna geen slijtage gevoelige onderdelen meer in voor. Je hebt voor de “grote” machine wel 14 programma’s zoals bv : Katoen, Mix (gemengde was), Donsdeken, Anti- allergie (stoom), Babykleding, Sportkleding, Wol+ en Vlekverzorging tot je beschikking en je kunt de hieronder staande nog extra downloaden.

  Downloaden extra programma’s
  Babykleding
  Kinderkleding
  Schooluniform
  Zwemkleding
  Regenseizoen
  Gymkleding
  Jeans
  Dekens
  Zweetvlekken
  Deodorisatie
  Enkel Kledingstuk
  Gekleurde Was
  Stille Was
  Spoelen+Centrifugeren
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenAandrijfmechanisme motorGarantie