LG FH4G1JCS2 TWINWash wasmachine
 • Uitverkocht

  LGFH4G1JCS2 TWINWash wasmachine

  1099.-
  5 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  artikelomschrijving

  In deze LG FH4G1JCS2 TWINWash wasmachine kun je wel 10 kg wasgoed wassen bij een energieverbruik van 140 kWh per jaar! En je kunt ‘m gemakkelijk bedienen met je smartphone via de Wifi. Zo kan je een wasprogramma van afstand starten en de voortgang van het wasprogramma in de gaten houden. Altijd handig als je even niet in de buurt van je wasmachine bent. Verder zijn er additionele wasprogramma's te downloaden en installeren zodat je voor elk type wasgoed de juiste behandeling hebt. Mochten er eventuele storingen zijn, dan kan de oorzaak snel ontdekt worden met Smart Diagnosis zodat dit snel op te lossen valt.

  Verder voorzien met super laag energieverbruik label  A+++ (-40%). Zo kun jij heel efficiënt je was doen. Verder - vergeten was - geen probleem, je kunt na het starten van de het wasprogramma nog was toevoegen. Met 6 Motion DD- kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen, zodat stoffen de juiste behandeling krijgen en ook nog eens extra schoon worden. En de Turbowash combineert snel doornat maken van het wasgoed met goede verdeling van het water en verkort de wastijd tot net 49 minuten, maar met betere wasprestaties. Ook kun je gebruik maken van TrueSteam. Deze technologie maakt functies  als Anti-allergie (Verwijdert tot 99,9% minder Allergenen), Steam Refresh (vermindert kreukels en geurtjes in 20 minuten)  en Steam Softener™ (maakt je kleding zachter) mogelijk. Geniet van een gezonde, allergeenvrije omgeving.

  Op het Display kun je o.a. de volgende zaken signaleren: eindsignaal, tijdindicatie, uitgestelde start (3-19 uur)en geluidssignaal aan uit en beladingsherkenning. Ook aan beveiliging is aandacht geschonken dankzij Aquastop (beveiliging waterslang, Aqualock (interne wateroverloop beveiliging), deurslot indicatie, alarmindicatie en kinderslot. Met de Direct Drive motor is deze wasmachine altijd stil zuinig en betrouwbaar.  Op deze Direct Drive motor biedt LG 10 jaar garantie op. Om de koolborstelloze Direct Drive motor direct aan de trommel gemonteerd is, komen er in dit ontwerp bijna geen slijtage gevoelige onderdelen meer in voor. Je hebt voor de “grote” machine wel 14 programma’s zoals bv : katoen, gemengde was, easy care, donsdeken, Anti- allergie (stoom), opfrissen, delicaat, hygiëne en vlekverwijdering, tot je beschikking en je kunt de hieronder staande nog extra downloaden.

  Downloaden extra programma’s
  Babykleding
  Kinderkleding
  Schooluniform
  Zwemkleding
  Regenseizoen
  Gymkleding
  Jeans
  Dekens
  Zweetvlekken
  Deodorisatie
  Enkel Kledingstuk
  Gekleurde Was
  Stille Was
  Spoelen+Centrifugeren

  specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  reviews

  algemene beoordeling
  4.2(5 reviews)

  Super wasmachine!

  Wat een verschil ten opzichte van onze verouderde vorige machine van 9 jaar oud! Deze wasmachine is niet alleen heel energie zuinig en heel stil de was komt er super schoon en droog uit. Bij kleding die niet in de droger kunnen gebruik ik de stoom functie, hierdoor komt de was er veel zachter uit. Wat ik verder een hele fijne functie vind is dat je later was kan toevoegen. Ik vind nogal eens een verdwaalde sok! De 12 kg trommel is groot genoeg om het beddengoed van 3 personen te wassen inclusief ondergoed en handdoeken van 5 personen. De miniwasmachine vind ik er fijn voor sportkleding en delicate/wol wasjes die je niet met een normaal programma kan wassen. Mijn ervaring is tot nu toe erg positief!

  1 persoon vond dit nuttig

  Wow!! Nog beter dan verwacht

  Ik ben erg blij met deze dubbele wasmachine. Vroeger had ik nog vaak volle wasmanden, dit komt nu zelden voor. Hij is zo makkelijk in gebruik dat zelfs mijn dochters van 14 en 12 de was voor mij kunnen doen. Ideaal zijn de meldingen op mijn telefoon. Je weet wanneer je was klaar is. Vroeger vergat ik nog wel eens de was uit de machine te halen waardoor deze muf ging ruiken, nu gebeurt dit niet meer. En mocht ik niet thuis zijn dan stuur ik een ander gezinslid een berichtje dat de was klaar is. De wasmachine is makkelijk in gebruik. Het digitale display wijst zich vanzelf. Nadeel is dat hij wel erg groot is. Je moet er dus de ruimte voor hebben. Verder vind ik hem behoorlijk prijzig. Maar de nadelen wegen absoluut niet op tegen de voordelen. Ik wil echt geen andere meer!

  De ideale wasmachine!

  De wasmachine bevalt ons erg goed, omdat het veel programma's heeft. Daarnaast kun je zelf ook nog programma's downloaden. Voor elke was is er dus een eigen wasprogramma. De wasmachine maakt weinig geluid, waardoor je op elk moment van de dag de wasmachine aan kunt zetten.

  Grote wasmachine maar kan meer dan alleen veel wassen

  De Twinwash 12kg is voor mij een vervanger van een 'conventionele' recht toe recht aan wasmachine van 10 jaar oud. Dus het verschil is groot. Groot in inhoud, groot in mogelijkheden en groot in geluidsverschil. Een verademing kan ik het noemen. De wasmachine staat bij mij op een plek waar we dikwijls langslopen van een kamer naar de andere, waar de woonkamer naast ligt en waar je dus toch wel overlast kunt hebben van een draaiende machine. Bij deze merk je er eigenlijk niets van. Daarnaast kan ik op afstand bepalen wanneer ik de was zal gaan laten lopen, hij bekijkt zelf hoeveel er in de machine zit en past daar het door mij gekozen programma op aan. Als je op zoek moet naar nadelen of minder fijne dingen dan zou ik enkel het onduidelijke knopje willen noemen waarmee je hem via de telefoon kunt laten starten, dat is een beetje onduidelijk op de machine zelf of deze aan staat of niet (tenminste voor mij). En het lijkt er op zo na een paar wasjes dat je de deur niet te lang open moet laten staan nadat je eigenlijk de op afstand bedienen knop al aangezet hebt want als je dan de deur te lang open hebt is de op afstand knop volgens mij ervaring uit. Maar daartegenover staat het onderbreken van de machine voor het plaatsen van extra was is super, de verschillende (downloadbare) programma's zijn uitgekiend en divers en vooral hij is erg stil en verbruikt volgens mij veel minder dan mijn oude machine. Ik vindt het een geweldige wasmachine.

  LG TWINWash heeft 2 gezichten in alle opzichten!

  De LG staat nu paar weken bij ons thuis en hebben we al goed kunnen beoordelen met positieve maar helaas ook aantal negatieve ervaringen. Positief zijn de zeer vele wasprogramma's (alleen vaak niet duidelijk wat je er allemaal mee kan wassen), uiteraard de trommel grootte van 12 kg (is voor ons echt een uitkomst!) en dan ook nog de 2e trommel voor kleine wasjes die je tegelijkertijd kan doen! De hoofdtrommel weegt eerst wat erin zit en past daar de wastijd op aan, dat scheelt uiteraard veel energie en water. Zelf kan je ook veel instellingen aanpassen maar helaas is het niet duidelijk beschreven hoe en wat je precies kan doen en met welk resultaat. Verder is positief dat er een app is echter ook helaas zeer summier aangegeven hoe je dit aan de praat moet krijgen, de app maakt het wel iets makkelijker maar de energiemeting is een aanfluiting. Dan de was resultaten: De normale was gaat over het algemeen wel goed maar ik kan niet zeggen dat het er schoner uitkomt dan mijn 12 jaar oude Miele. Daarnaast ben ik zeer frequent restsporen tegen gekomen van vuil spoelwater wat als het droog is wel makkelijk weggaat maar er niet fris uitziet. De kleine trommel is handig voor sportkleding en handwasjes maar meer ook niet helaas Samengevat is het een waanzinnig grote trommelinhoud en samen met de kleine trommel kan je de grote stapels was snel wegwerken, er zijn erg veel wasprogramma's mogelijk alleen weet je niet wat echt mogelijk is doordat het niet goed beschreven staat wat je er allemaal mee kan wassen. Hij maakt weinig geluid en de stoomfunctie is zeker een plus wat je was ook zachter maakt en de strijktijd verminderd! Nadeel van de LG is ook wel dat je 3 groepen moet hebben als je ook een droger gebruikt. Al met al is het zeker geen miskoop maar ook niet de perfecte machine.

  Fabriekstype: FH4G1JCS2 +FH8G1MINI

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale