LG FH4G1BCS2-FH8G1MINI Twinwash wasmachine
 • Uitverkocht

  LGFH4G1BCS2-FH8G1MINI Twinwash wasmachine

  1999.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Nieuw

  Nieuw: Draai twee soorten was tegelijk met een grote 12 kg en een kleine 2 kg inhoud


  Artikelomschrijving

  Met de LG Twinwash wasmachine heb je in een klap twee wasmachines tot je beschikking een grote met 12 kg en een kleine 2 kg inhoud. Draai gewoon 2 wassen tegelijk! Een voor de grote en een voor die delicate blouse of gebruik afzonderlijk voor dat dringende wasje. De twee aparte wastrommels hebben elk een unieke omvang. Zo kun jij efficiënt je was doen. Tevens is het ook nog mogelijk om tegelijkertijd twee verschillende wasbeurten te draaien. Hiermee is al je was in een handomdraai gedaan en zijn jouw wasdagen nog maar voor de helft zo lang! En of dat nog niet gemakkelijk is – Je kunt hem ook nog overal en altijd bedienen met je smartphone.
  En dankzij de SmartThinQ techniek kun je het energieverbruik volgen, extra of speciale programma’s downloaden zodat je altijd het juiste programma voor je was hebt. Verder - vergeten was - geen probleem, je kunt na het starten van de het wasprogramma nog was toevoegen. Met 6 Motion DD- kies een wasprogramma en de directe aandrijving met 6 bewegingsrichtingen beweegt de wastrommel in meerdere richtingen, zodat stoffen de juiste behandeling krijgen en ook nog eens extra schoon worden. En de Turbowash combineert snel doornat maken van het wasgoed met goede verdeling van het water en verkort de wastijd tot net 49 minuten, maar met betere wasprestaties. Ook kun je gebruik maken van TrueSteam. Deze technologie maakt functies  als Anti-allergie (Verwijdert tot 99,9% minder Allergenen), Steam Refresh (vermindert kreukels en geurtjes in 20 minuten)  en Steam Softener™ (maakt je kleding zachter) mogelijk. Geniet van een gezonde, allergeenvrije omgeving.

  Op het Display kun je o.a. de volgende zaken signaleren: eindsignaal, tijdindicatie, uitgestelde start (3-19 uur)en geluidssignaal aan uit en beladingsherkenning. Ook aan beveiliging is aandacht geschonken dankzij Aquastop (beveiliging waterslang, Aqualock (interne wateroverloop beveiliging), deurslot indicatie, alarmindicatie en kinderslot.

  Je hebt voor de “grote” machine wel 14 programma’s zoals bv : katoen, gemengde was, easy care, donsdeken, Anti- allergie (stoom), opfrissen, delicaat, hygiëne en vlekverwijdering, tot je beschikking en je kunt de hieronder staande nog extra downloaden.

  Downloaden extra programma’s
  Babykleding
  Kinderkleding
  Schooluniform
  Zwemkleding
  Regenseizoen
  Gymkleding
  Jeans
  Dekens
  Zweetvlekken
  Deodorisatie
  Enkel Kledingstuk
  Gekleurde Was
  Stille Was
  Spoelen+Centrifugeren

  De Mini washer kent de volgende programma’s: licht bevuild, lingerie, ondergoed, handwas, extra verzorging, spoelen+, centrifugeren en spoelen+centrifugeren.

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelStoomwassenAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale