LG F4WV910P2 wasmachine
 • Uitverkocht

  LG F4WV910P2 wasmachine

  Met de LG F4WV910P2 wasmachine kun je wel 10,5 kg wasgoed wassen bij een energieverbruik van 125 kWh per jaar. Dit lage energieverbruik resulteert in A+++-50% label. De wasmachine heeft onder andere een speciaal stoomwasprogramma, een AquaStop-functie, een overloopbeveiliging, een spoelstop en een kinderbeveiliging.

  Uitstekend schoon in 39 minuten
  Met TurboWash 360˚ kan jouw wasgoed perfect worden gewassen in slechts 39 minuten. 3D Multi Spray-technologie met multi-directionele jets bereikt elke centimeter van jouw wasgoed en zorgt voor een diepe reiniging en een betere verzorging van jouw kleding.

  Allergie zorg en anti-kreuk
  LG Steam⁺ -technologie elimineert 99,9% van de allergenen die verantwoordelijk zijn voor allergieën en ademhalingsproblemen en garandeert 30% minder plooien met de antikreukfunctie.

  Slimme wasbeurten, 18% meer weefselverzorging, Al DD systeem
  Dankzij 20.000 mogelijke wascombinaties, kan AI DD de perfecte was kiezen om altijd de grootste zorg voor jouw was te hebben. AI DD is niet beperkt tot het meten van het gewicht, maar identificeert ook het type stof en kiest onafhankelijk de optimale bewegingen voor elke wasbeurt
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)StartuitstelStoomwassenAandrijfmechanisme motorGarantie