LG 55NANO816NA 4K Ultra HD TV, Zwart
 • uitverkocht

  LG55NANO816NA 4K Ultra HD TV

  599.-749.-je bespaart 150.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Merkdeal

  Merkdeal

  Dit artikel is tijdelijk extra scherp geprijsd.De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs.

  LG 55NANO816NA 4K Ultra HD TV

  Pure kleuren
  Pure RGB-kleuren zijn de sleutel tot een realistische beeldkwaliteit. NanoCell Technology past nano deeltjes toe die zuivere kleuren creëren door doffe kleuren uit te filteren en de zuiverheid van het RGB-spectrum te verbeteren.

  Real 4K gemaakt door pure kleuren
  NanoCell TV levert een echte 4K die voldoet aan de internationale standaard CM-waarde. Ontdek de briljante en heldere visuele ervaring met Real 4K-resolutie gemaakt door NanoCell Technology.

  Quad Core Processor 4K
  Beter beeld en realistischer geluid. NanoCell TV met de Quad Core-processor 4K elimineert ruis en creëert meer dynamische kleuren en contrast. Beelden met een lage resolutie worden opgeschaald en gereproduceerd in bijna 4K-kwaliteit.

  Bekijk beelden zoals ze gemaakt zijn.
  De processor past automatisch het beeld aan, waarbij motion smoothing voor het volledige filmeffect wordt uitgeschakeld. Bekijk films zoals het creatief bedoeld is in een cinematografische ervaring. Geniet van al jouw content volgens de cinematografische standaard en voel de volledige artistieke intentie van elke film.

  Verbeterde versie van de belangrijkste HDR formaten
  NanoCell TV's geven een optimaal HDR beeld weer door de gangbare HDR standaarden HLG en HDR10 in kwaliteit te verbeteren. Dit zorgt er voor dat je alle beelden in realistische high definition kan bekijken.  Scherp gedetailleerd beeld
  Met Local Dimming verbeteren de kleur- en contrastniveaus in vergelijking met direct back-lit tv's. NanoCell 4K biedt een geweldige entertainmentervaring met meer contrast.

  Multiplex bij je thuis
  Duik in de grote verscheidenheid aan inhoud die beschikbaar is op de Apple TV-app en Netflix. Van de nieuwe films, tv-programma‘s, en documentaires tot live sport en meer, je vindt ze hier allemaal op een plek. Geniet en ontspan!

  Pure Colors brengt Battlefield recht voor je
  NanoCell-technologie voltooit een virtuele wereld die de realiteit overtreft met Pure Colors, gecreëerd door NanoCell Technology. Daarnaast kun je met verschillende gamefuncties zoals lage input-lag, HDMI 2.1 en HGiG in realtime genieten van een virtuele wereld met verbeterde graphics.
  Reageer en richt sneller

  NanoCell TV laat gebruikers toe de tegenstander meteen aan te vallen zonder enige vertraging. Het lijkt alsof je acties synchroon lopen met dat wat weergegeven wordt, dit door een snel spel en lage Input-lag.

  Realistische Cinema Cut-scene
  Raak volledig omringd door het spel met perfect weergegeven beelden. HGiG herkent de TV performance en zal de beelden verbeteren voor een ultieme HDR game ervaring.

  Mis niets van de wedstrijd
  Sport Alert brengt je op de hoogte voor, tijdens en na de wedstrijd. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken, je zal geen enkel hoogtepunt van je favoriete team meer missen, zelfs niet wanneer je iets anders aan het bekijken bent.

  Veel geluid voor die belangrijke wedstrijd
  NanoCell TV verbeteren 2.0 ch geluid naar 4.0 virtueel geluid. De TV kan een virtueel surround geluid maken doormiddel van een connectie met 2 bluetooth speakers. Raak ondergedompeld in de wedstrijd alsof je aanwezig bent in het stadion.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifi

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.