Lenovo YT-X705F YOGA SM tablet, Grijs
 • Uitverkocht

  LenovoYT-X705F YOGA SM tablet

  294.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Lenovo YT-X705F YOGA SM tablet

  De Yoga Smart Tab is een veelzijdige multimedia tablet die door de interne capaciteiten en het scherm genoeg opties biedt om ultiem te genieten van je favoriete entertainment. De sterke speakers en het uitmuntende scherm zorgen voor een perfecte ervaring, terwijl je door het 4 GB werkgeheugen kan multitasken.

  De Lenovo Yoga Smart Tab is een 10.1 inch multimedia tablet. De interne capaciteiten en sterke speakers zijn ideaal om films en series te kijken waar en wanneer je maar wil. De 64 GB opslagcapaciteit zorgt er ook voor dat er genoeg ruimte is voor de favoriete films en series. De intern verwerkte standaard zorgt voor meerdere manieren van neerzetten en ophangen wat ideaal is voor het kijken van films en series. De standaard kan ook ingeklapt worden waardoor het dikkere handvat van de tablet zorgt voor de ervaring van het lezen van een tijdschrift.

  Ook beschikt deze tablet over een Google assistant functionaliteit waarnaar de tablet omgeschakeld kan worden als hij inactief is. Op deze manier kan de tablet functioneren als ‘hub’ van een slim huis.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothAndroid besturingssysteem