Lenovo YOGABOOK C930 I5 10.8 inch QHD 2-in-1 laptop, N.v.t.

  LenovoYOGABOOK C930 I5 10.8 inch QHD 2-in-1 laptop

  1399.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo YOGABOOK C930 I5 10.8 inch QHD 2-in-1 laptop

  De droom van elke multitasker: een 2-in-1 laptop. Deze Lenovo Yogabook C930 laptop is zowel een laptop als tablet. De combinatie van het QHD-scherm en het 2de  E Ink-scherm bieden meerdere functies tegelijkertijd. Het scherm is prettig voor de ogen en verbruikt minder stroom. Met slecht één klik verander je het E Ink-scherm van een schetsblok in een plat halo-toetsenbord of een e-reader. Je kunt het touchscreen 360 graden omklappen om er een tablet van te maken en je creativiteit helemaal er op los te laten.

  Schets, schrijf, ontwikkel formules en meer op de Yoga Book C930 met E Ink Note. Digitaliseer de afbeelding of tekst vervolgens met enkele klikken en voeg het resultaat eenvoudig toe aan Microsoft Word of andere programma's op het hoofdscherm. E Ink Note werkt naadloos samen met Windows 10-apps en wordt gesynchroniseerd met One Note, zodat je geen enkel idee kwijtraakt. En met een  Precision Pen (niet meegeleverd) heb je het idee, dankzij de 4096 gevoeligheidsniveaus, of je op gewon papier schrijft.

  Verder kun je de tabletstand nog gebruiken voor bijvoorbeeld spelletjes of lekker relaxt films kijken. Met twee schermen naast elkaar kun je creatiever en productiever werken: je kunt notities maken terwijl je een video kijkt, meerdere programma's tegelijk gebruiken of meerdere websites weergeven, een presentatie vastleggen en direct wijzigingen aanbrengen, of een idee schetsen met een foto of video op het hoofdscherm.

  De behuizing van deze laptop is gemaakt van stevig aluminium waardoor 'ie tegen een stootje kan. Vanwege zijn redelijk compacte formaat neem je de laptop gemakkelijk mee naar school, naar je werk of mee op reis.Door middel van een vingerafdrukscanner kun je eenvoudig inloggen, je hoeft dus niet meer per se een moeilijk wachtwoord te verzinnen (ook al is deze functie er zeker wel).

  Met het QHD-beeldscherm (Quad HD – 4 keer HD) zie jij de details nog net iets scherper en wordt bijvoorbeeld film kijken een waar genot. Verder voorzien met een Intel Core i5-7Y54 processor, een 256 GB SSD  en 4GB intern geheugen, hiermee voer jij moeiteloos verschillende taken in een keer uit zonder dat de prestaties van de laptop daar onder lijden.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenBluetoothWifi