Lenovo YOGA S940-14IWL 14 inch Ultra HD (4K) laptop, Grijs

  LenovoYOGA S940-14IWL 14 inch Ultra HD (4K) laptop

  1573.34
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo YOGA S940-14IWL 14 inch Ultra HD (4K) laptop

  Deze laptop is uitgesneden uit gezandstraald aluminium wat ervoor zorgt dat de laptop er niet alleen fraai uitziet, maar ook stevig is. Met zijn gewicht van 1,2 kg en dikte van 12,2 mm is deze laptop ideaal voor onderweg.

  Waar je bij veel laptops een wachtwoord in moet voeren om in te loggen, is dat bij deze Lenovo niet nodig. De laptop beschikt over gezichtsherkenning waardoor je alleen even in de camera hoeft te kijken om in te loggen.

  Deze laptop beschikt over een technologie die je niet vaak terugziet bij andere laptops: kunstmatige intelligentie. De laptop volgt je oogbewegingen waardoor je bijvoorbeeld inhoud van je laptop naar aangesloten monitoren kan verplaatsen. Als je wegloopt gaat de laptop automatisch op zwart zodat niemand zomaar naar je documenten kan kijken.

  De laptop beschikt over een zeer krachtige Intel Core-processor en heeft een accuduur van 17 uur waardoor je twee werkdagen alles uit je laptop kunt halen zonder deze op te laden. Het 4K ultra HD-beeldscherm in combinatie met audio van Dolby Atmos zorgt voor ongekend kijk en-luisterplezier.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi

  bekijk meer