Lenovo Yoga Chrome C630 81JX000HMH 15.6 inch Ultra HD (4K) 2-in-1 chromebook, Blauw

  LenovoYoga Chrome C630 81JX000HMH 15.6 inch Ultra HD (4K) 2-in-1 chromebook

  899.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo Yoga Chrome C630 81JX000HMH 15.6 inch Ultra HD (4K) 2-in-1 chromebook

  De Lenovo YOGA CHROME C630 is een compacte 2-in-1 laptop die beschikt over een i5-8250U processor, 8 GB werkgeheugen en een 128 GB flash geheugen. Deze laptop is ideaal voor internetten, e-mailen en werken, maar ook voor het kijken van je favoriete films en series. Door het lage gewicht en kleine afmetingen neem je deze laptop eenvoudig overal met je mee naar toe. De Chromebook beschikt over een nagenoeg randloos 15", 10-punts touchscreen met een resolutie van 4K, een volledig toetsenbord met witte achtergrondverlichting en een groot trackpad. Je hebt de nieuwste, gestroomlijnde Chrome OS-interface binnen handbereik, met onder andere Google Play Store, persoonlijke Google Maps-achtergronden en afbeeldingen.

  2-in-1 laptop
  Deze laptop gebruik je eenvoudig als laptop, maar ook als tablet. Klap de laptop dubbel en je geniet van de voordelen van een tablet. Wil je typen? Klap hem weer in de laptop stand en ga aan de slag.

  Geen installatie nodig
  Meld je gewoon aan met je Google-account en ervaar een nieuw type convertible laptop voor alles wat je graag doet. De Yoga Chromebook C630 is gebruiksvriendelijk, biedt ingebouwde virusbescherming en heeft een lange batterijduur. Synchroniseer je Android-apparaten zodat je je bestanden altijd bij je hebt ongeacht waar je bent aangemeld bij je Google-account. Ook als je je laptop niet bij je hebt. En je e-mails, kaarten, documenten en afbeeldingen zijn steeds veilig opgeslagen, lokaal of in de cloud.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenBluetoothWifi