Lenovo YOGA C940-15IRH 15.6 inch Full HD 2-in-1 laptop

  LenovoYOGA C940-15IRH 15.6 inch Full HD 2-in-1 laptop

  1799.-
  Full HD
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo YOGA C940-15IRH 15.6 inch Full HD 2-in-1 laptop

  Deze Lenovo YOGA C940-15IRH 2-in-1 laptop is er eentje die je niet vaak voorbij ziet komen. Ten eerste omdat deze Lenovo naast een laptop ook een tablet is. Met het draaibare scharnier pas je op ieder moment de stand van de Lenovo aan en door het touchscreen heb je in een handomdraai een tablet.

  De Intel Core i7-processor is uitermate krachtig en met zijn 4,5 GHz, 6 cores en een dynamische afstemming. De hoge schermresolutie in combinatie met de videokaart van NVIDIA zorgen ervoor dat je in zeer hoge kwaliteit foto's of video's kunt bewerken, films kunt kijken of spelletjes kunt spelen.

  De Lenovo YOGA C940-15IRH zorgt ervoor dat jij al je creativiteit los kan laten. Bij de laptop wordt namelijk een digitale pen geleverd waardoor jij los kunt gaan op het touchscreen. De pen is gemakkelijk op te bergen in het interne opbergvak.

  Door het Full HD-beeldscherm en speakers van Dolby Atmos creër je in feite je eigen thuisbioscoop. De luidsprekers en tweeters zorgen ervoor dat jij een 3D-geluid kunt ervaren.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenSSD-schijfBluetoothWifi