Lenovo YOGA C940-14IIL 14 inch Full HD 2-in-1 laptop, Grijs

  LenovoYOGA C940-14IIL 14 inch Full HD 2-in-1 laptop

  1426.09
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo YOGA C940-14IIL 14 inch Full HD 2-in-1 laptop

  De droom van elke multitasker: een 2-in-1 laptop. Deze Lenovo Yoga C940-14IIL laptop is zowel een laptop als tablet. Je kunt het touchscreen 360 graden omklappen om er een tablet van te maken en je creativiteit helemaal er op los te laten.

  Bij deze laptop wordt een styluspen geleverd zodat je in tabletstand gedetailleerd foto's en video's kunt bewerken. Verder kun je de tabletstand nog gebruiken voor bijvoorbeeld spelletjes of lekker relaxt films kijken.

  De behuizing van deze laptop is gemaakt van stevig aluminium waardoor 'ie tegen een stootje kan. Vanwege zijn redelijk compacte formaat neem je de laptop gemakkelijk mee naar school, naar je werk of mee op reis.

  Middels een vingerafdrukscanner kun je eenvoudig inloggen, je hoeft dus niet meer per se een moeilijk wachtwoord te verzinnen (ook al is deze functie er zeker wel).

  Met het Full-HD-beeldscherm zie jij de details nog net iets scherper en wordt bijvoorbeeld film kijken een waar genot. Met 16 GB RAM voer jij moeiteloos verschillende taken in een keer uit zonder dat de prestaties van de laptop daar onder lijden.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenBluetoothWifi