Lenovo TAB M10+ FHD (2de gen) Wifi 32GB tablet, Grijs
 • best reviewed

  Lenovo TAB M10+ FHD (2de gen) Wifi 32GB tablet

  149.-
  Best Reviewed

  Best Reviewed

  op Kieskeurig in november 2020 en door het testpanel beoordeeld met een 8.2.

  Lenovo TAB M10+ FHD (2de gen) Wifi 32GB tablet

  Met zijn robuuste metalen behuizing en moderne ontwerp valt de Tab M10+ FHD Plus (2e generatie) meteen op! Met een 10,3 inch FHD scherm en Dolby Atmos luidsprekers is de tablet geschikt voor alle vormen van entertainment en andere taken die leden van de familie willen uitvoeren. Er zit zelfs een Kids Mode op zodat kinderen alleen kindveilige content kunnen bekijken op de tablet.

  Waarom genoegen nemen met een gewone?
  Neem een Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) en je zult het moeilijk vinden om hem neer te leggen. De volledige metalen body cover is serieus glad, terwijl de screen-to-display ratio net onder de 90% ligt. De Tab M10 FHD Plus (2e generatie) heeft een indrukwekkend 10,3" scherm met groothoekweergave, waardoor het beeld perfect is. Het resultaat is een modern ogende tablet die iedereen in de familie zal willen gebruiken.

  Een geluid dat echt tot leven komt
  Alleen al op audiogebied blinkt de Tab M10 FHD Plus (2e generatie) eenvoudigweg uit. Zijn twee zijluidsprekers, fijn afgesteld met Dolby Atmos, laten alles van muziek en games tot video's en podcasts klinken en voelen.

  Omdat kinderen kinderen zullen zijn
  Met de Kids Mode kunnen jouw kinderen genieten van een leuke, kinderveilige inhoud. Je kunt ook beheren wat ze bekijken en hoe lang. En zelfs worden gewaarschuwd als iemand niet goed zit. Bovendien helpt de ingebouwde oogbeschermingstechnologie het risico op vermoeide ogen te verminderen.
  lees meer

  Specificaties

  Beeldschermresolutie (pixels)1920 x 1200
  Beeldschermgrootte (inch)10,3
  3G
  4G
  Bluetooth
  Opslagcapaciteit (Gb)32
  Android besturingssysteem
  bekijk alle specificaties
  BluetoothAndroid besturingssysteem

  Reviews (7)

  algemene beoordeling
  (7 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.