Lenovo IdeaPad Duet 10.1 inch Full HD chromebook (128 gb), Blauw, Grijs

  LenovoIdeaPad Duet 10.1 inch Full HD chromebook (128 gb)

  333.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Lenovo IdeaPad Duet 10.1 inch Full HD chromebook (128 gb)

  2-in-1 Chromebook
  Deze gestroomlijnde, lichte 2-in-1 Chromebook schakelt net zo gemakkelijk over van werk naar vermaak als van laptopmodus naar tabletmodus. Koppel het plug-and-play-toetsenbord los van de pogopin en magneten en je hebt een ultradraagbare 10,1" tablet die klaar is om je te entertainen. Geniet van alle apps waarvan je houdt, supersnel opstarten, automatische updates en ondersteuning voor USI-stylus*. Geef je creativiteit ruim baan. Of ga hard aan het werk.
  *Stylus apart verkrijgbaar.

  Snel, veilig en bij de tijd
  De IdeaPad Duet Chromebook start op in slechts acht seconden*, dus jij bent praktisch altijd klaar om aan het werk te gaan of te spelen. Het gecontroleerde opstartproces helpt je bestanden virusvrij te houden en updates worden automatisch naadloos op de achtergrond uitgevoerd.

  *Gemiddeld acht seconden.

  Chrome OS voor veel plezier en hard werken
  Meld je aan met de Google-account en ervaar het soepele besturingssysteem Chrome. Ga productief aan de slag met Word, Excel en Powerpoint van Microsoft. In de Google Play Store vind je de beste gaming- en entertainment-apps die zijn geoptimaliseerd voor tablets. En daarnaast krijg je bij je Chromebook-aankoop een lidmaatschap van 12 maanden en 100 GB op Google One. Je lidmaatschap omvat 100 GB opslagruimte, toegang tot experts en andere voordelen, alles in een abonnement dat je kunt delen met je gezin.

  Opvallend design
  De tablet heeft een unieke tweekleurig ontwerp met Ice Blue en Iron Grey en een verfijnde textieltextuur op de beschermhoes met standaard. Het 10,1" scherm heeft randen van slechts 9,13 mm breed en FHD-resolutie (1920 x 1200) met een helderheid van 400 nits, voor scherpe details en kleur.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenBluetoothWifi