Lenovo IDEACENTRE 5 14IMB05 desktop computer, Grijs
 • betaal later

  LenovoIDEACENTRE 5 14IMB05 desktop computer

  679.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo IDEACENTRE 5 14IMB05 desktop computer

  De IdeaCentre 5i is een krachtige, moderne desktopcomputer met de nieuwste Intel® Core™ i5-10400-processor. Snel 16 GB DDR4-geheugen en twee opslagstations, een HDD van maximaal 1 TB en een SSD van maximaal 512 GB, kun je je met deze computer uitstekend vermaken en helemaal opgaan in je werk. En hij staat ook nog eens prachtig in je huis.

  Voor werk of plezier
  De IdeaCentre 5i is gemaakt voor betere prestaties, waar je hem ook voor gebruikt. Met deze desktop kunt je daarom supersnel, soepel en probleemloos multitasken.

  Bewaar al je favorieten
  Je hoeft zich geen zorgen te maken over opslagruimte omdat je beschikt over twee opslagstations, een HDD-station en een NVMe M.2 SSD-station. Een HDD van 1 TB plus een SSD-station van 512 GB waarop je duizenden video's, foto's en bestanden kunt opslaan. Met responsieve SSD-opslag is de opstarttijd korter en de gegevensoverdracht sneller.

  Meer dan genoeg aansluitingen
  Sluit alle randappartuur aan die je maar nodig hebt. Je hebt namelijk een USB-C-poort en twee USB 3.1-poorten binnen handbereik op de voorkant van de tower. Verder is de IdeaCentre 5i voorzien van vier USB 2.0-poorten en een HDMI-poort voor al je aansluitingen. Het voorpaneel heeft een schuif die de poorten tegen stof beschermt. Schuif deze hiervoor eenvoudig naar rechts, waarbij je tevens toegang krijgt tot het optionele optische schijfstation.

  Prachtige aanwinst voor elk huis
  Met zijn gestroomlijnde ontwerp en elegante donkergrijze behuizing past de IdeaCentre 5i perfect in je huis. Hij ziet er overal fantastisch uit, of je hem nu op tafel zet of wegstopt onder een bureau. Maar laat je niet misleiden door de mooie buitenkant. Deze thuiscomputer heeft alles in huis om je snel door je werk heen te helpen, wat je er ook mee wilt doen.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth