Lenovo IC T540-15ICB G (90L1006TMH) Desktop, Grijs

  LenovoIC T540-15ICB G (90L1006TMH) Desktop

  999.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo IC T540-15ICB G (90L1006TMH) Desktop

  Lenovo IdeaCentre T540 Intel® 9ste generatie Core™ i5 i5-9400F 8 GB DDR4-SDRAM 1128 GB HDD+SSD Grijs Toren PC

  Krachtig voor games, handig voor het hele gezin
  De IdeaCentre T540 Gaming is een desktopcomputer met twee doeleinden: alledaags gebruik in een gezin en gaming. Met de nieuwste Intel® Core™ processor, een voor gaming geschikte grafische kaart van NVIDIA®, een snel DDR4-geheugen en een PCIe SSD-opslag is dit een desktop waar je alles mee kan.

  Een nieuwe definitie van 'kracht'
  De IdeaCentre T540 Gaming is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die gamers stellen. De computer haalt zijn gamingkracht uit de Intel Core-processor van de 8e generatie. Met deze processor kunnen alle games moeiteloos gespeeld worden en is de computer krachtig genoeg voor multitasking van alle vormen.

  De nieuwe supercharger
  De GeForce® GTX 1660 Ti is ontwikkeld met de baanbrekende grafische prestaties van de bekroonde NVIDIA Turing™-architectuur. Deze ongelooflijk snelle supercharger voor de meest populaire games is qua prestaties een stevige concurrent van de GeForce GTX 1070 en is nog sneller met de nieuwste games.

  Intelligent thermisch systeem houdt alles koel en stil
  De computer is geoptimaliseerd op gebied van koeling en geluidsdemping. De desktop is erop gemaakt om langdurige gamingsessies aan te kunnen zonder te oververhitten. De T540 is voorzien van een thermische sensor die automatisch het koelniveau aanpast.

  Overal op voorbereid
  Met een vaste schijf van maximaal 2 TB en een SSD-station van 1 TB kan de T540 Gaming een overvloed aan games, multimediabestanden en meer opslaan. Voor nog snellere toegang tot de opslagruimte kun je maximaal 16 GB Intel Optane-geheugen toevoegen. Bovendien kun je dankzij de grote hoeveelheid poorten vrijwel elk gewenst randapparaat aansluiten.

  En hij ziet er ook nog eens mooi uit
  Met een inhoud van 15 liter heeft de T540 Gaming een compacte behuizing en een moderne, eigen stijl. Het voorpaneel van het opvallende chassis in Mineral Grey heeft een unieke driehoekige textuur, terwijl de blauwe verlichting een prachtig effect creëert.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth