Lenovo IC 510-15ICK I7-9700 desktop computer, Zwart
 • uitverkocht

  LenovoIC 510-15ICK I7-9700 desktop computer

  999.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Lenovo IC 510-15ICK I7-9700 desktop computer

  Een thuiscomputer die zijn mannetje kan staan
  Met zijn krachtige Intel Core processor kun je alle taken aan en zelfs multitasken op hoog niveau. Schakel snel en soepel tussen programma’s om al je projecten met succes af te ronden.

  Baanbrekende opslagtechnologie
  De SSD-technologie zorgt ervoor dat de computer snel opstart, stil werkt en genoeg opslagruimte heeft. In vergelijking met een standaard vaste schijf is een SSD-station stiller, betrouwbaarder, steviger en veiliger. Bovendien is het ontworpen voor Intel® Optane™, de nieuwe geheugen- en opslagtechnologie waarmee je computer nog sneller gaat werken.

  Verbeter je spel met een grafische kaart van NVIDIA of AMD
  Met de optionele AMD Radeon™ RX 560 of NVIDIA GTX 1050 grafische kaart til je je grafische ervaring naar een hoger niveau. In combinatie met het geheugen van de Ideacentre 510 verbetert de kaart de dagelijkse prestaties van alledaags naar fenomenaal: perfect voor online gamen, videobewerking en andere intensieve grafische taken. Deze grafische optie levert meer dan 60 frames per seconde bij een resolutie van 1080p, voor visueel realisme zonder in te leveren op prestaties.

  Je hebt nooit genoeg poorten
  Je hoeft met de Ideacentre 510 nooit meer tijd te verspillen aan het reorganiseren van USB-kabels voor je beeldscherm, toetsenbord, externe vaste schijf, camera en favoriete luidsprekers. Dankzij de vele verbindingsmogelijkheden, waaronder 6 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, VGA, HDMI en LAN met optionele draadloze ondersteuning, wordt uploaden, overdragen, weergeven en mediabestanden afspelen een fluitje van een cent.

  Gedeelde pret is dubbele pret
  Je wilt probleemloos de leuke momenten in je leven kunnen delen met je vrienden, familie en volgers. Daarom krijg je Lenovo Family Cloud bij elke Ideacentre 510. Deze gebruiksvriendelijke app transformeert je thuiscomputer tot een centrum voor gegevensopslag. Hiermee kun je foto's, video's en andere gegevens draadloos, veilig en moeiteloos opslaan. Ook kun je automatisch back-ups maken van bestanden op je telefoon en andere slimme apparaten, en heb je snel toegang tot alles op je computer, waar je ook bent.

  Maximale prestaties, minimale inspanning
  Lenovo Companion is je alles-in-één-gids voor het optimaliseren van de systeemprestaties. Met deze vooraf geïnstalleerde app zorg je dat je Ideacentre 510 is voorzien van de nieuwste software-updates. Bovendien beschik je over een handig overzicht van alle belangrijke systeeminformatie, zoals het serienummer, gebruikershandleidingen en garantie-informatie.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi