Lenovo C340-14IML 14 inch Full HD 2-in-1 laptop, N.v.t.
 • Uitverkocht

  LenovoC340-14IML 14 inch Full HD 2-in-1 laptop

  749.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Lenovo C340-14IML 14 inch Full HD 2-in-1 laptop

  Breng je ideeën tot leven
  In momenten van inspiratie is de krachtige maar lichte IdeaPad C340 je betrouwbare metgezel. Je kunt hem gebruiken als een laptop, tablet of in nog andere standen, met een batterij die een hele dag meegaat. Voor extra privacy krijg je daarbij ook een fysiek cameraschuifje. Bovendien kun je hem ook gebruiken met een digitale pen, zodat je jezelf op nog meer manieren kunt uiten.

  De vrijheid om meer voor elkaar te krijgen
  Met een batterijduur tot 10,5 uur** blijf je met de IdeaPad C340 de hele dag aan het werk, aan het spelen en op de hoogte. Waar je ook bent. En dreigt de batterij leeg te raken? Dankzij Rapid Charge-technologie laad je die in slechts één uur weer tot 80% op.

  Privacy op het internet? Wij zorgen ervoor
  I
  n een wereld die van geen ophouden weet, wordt privacy steeds belangrijker. Daarom hebben we de IdeaPad C340 voorzien van een handige TrueBlock Privacy Shutter. Daarmee sluit je de webcam van je pc fysiek af wanneer je hem niet nodig hebt.

  Ruim baan voor creativiteit
  Typen is niet verplicht. Op het scherm van de IdeaPad C340 kunt je schrijven, tekenen of schetsen. Met een digitale pen (optioneel bij bepaalde modellen) leg je momenten van inspiratie vast of maak je aantekeningen, waar en wanneer je wilt.

  Extreem veelzijdig en zeer functioneel
  Met de IdeaPad C340 heb je overal en in elke situatie het meest geschikte apparaat bij de hand. Zet hem in laptopmodus voor alledaags computerwerk of in tentmodus als je dingen wilt delen. De staande positie is ideaal voor lekker lang series kijken en de tabletmodus voor meer intuïtieve interactie.

  Klaar voor wat de dag op je pad brengt
  Met een Intel Core i5-processor van de 8e generatie is de IdeaPad C340 snel, krachtig en responsief. Perfect voor productief of creatief werk en entertainment. En naast de verbeterde prestaties en naadloze multitasking beschik je ook nog eens over meer manieren om jezelf te beschermen wanneer je wachtwoorden invoert of webwinkels bezoekt.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenSSD-schijfBluetoothWifi