overzicht
Lenovo 330-15IKBR 15.6 inch Full HD laptop
 • Uitverkocht

  Lenovo330-15IKBR 15.6 inch Full HD laptop

  549.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Windows laptops

  Lenovo 330-15IKBR 15.6 inch Full HD laptop

  Kom de dag vlot door
  Soms is het beter om het eenvoudig te houden. Dankzij de superieure processor en geavanceerde grafische opties is de Ideapad 330 even krachtig als gebruiksvriendelijk. De Ideapad is beschikbaar in diverse stijlvolle kleuren en is veilig, duurzaam en voorbereid op alles, nu en in de toekomst.

  Ontworpen om je bij te houden
  Een laptop is niet alleen een apparaat, maar ook een investering. Daarom hebben we de Ideapad 330 voorzien van een speciale afwerking die het apparaat moet beschermen tegen de normale slijtage als gevolg van dagelijks gebruik, met extra rubber aan de onderzijde voor een optimale ventilatie en een langere levensduur.

  Verhoog je productiviteit, nu en in de toekomst
  Om ervoor te zorgen dat de Ideapad 330 je nog lange tijd van dienst kan blijven, kun je specificaties kiezen waarmee de Ideapad kan blijven voldoen aan je veranderende vereisten. De geavanceerde Intel Core i5-processor (tot 8e generatie) en opties voor aparte grafische kaarten van AMD en NVIDIA resulteren in naadloze multitasking, een meeslepende gamingervaring, korte opstarttijden en entertainment van bioscoopkwaliteit.

  Snelladen, wanneer je maar wilt
  Batterij bijna leeg en in tijdnood? De Ideapad 330 biedt een batterijduur tot 6 uur en ondersteuning voor snelladen: 15 minuten in het stopcontact levert tot 2 uur gebruik op.* Benut je tijd optimaal.

  *Uitgeschakeld. 65W-stroomvoorziening vereist.

  Voldoende opslagruimte voor je foto's, films en meer
  De beste opslag voor je Ideapad 330, Een snelle PCIe SSD van 128 GB staat garant voor kortere opstarttijden en een snellere gegevensoverdracht. Gecombineerd met een 1 TB SATA HDD. hybride opslag waarmee je het beste van twee werelden krijgt.

  Levensechte helderheid en een vol en warm geluid
  Met een resolutie tot FHD op een 15,6" beeldscherm biedt de Ideapad 330 indrukwekkende beelden onderweg. Gecombineerd met Dolby Audio resulteert dit voor de 330 in een aanzienlijke verbetering van je entertainmentbeleving. Draai het volume open en geniet van elk detail, zonder vervorming.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetoothWifi

  toegevoegd aan winkelmand