Lelo Sona Cruise Sonic Clitoral Massager - Kersrood
 • -30%
 • actie

  Lelo Sona Cruise Sonic Clitoral Massager - Kersrood

  69.30je bespaart 29.70
  99.-adviesprijs
  nog 2 op voorraad
  Actie!

  Actie!

  Profiteer tijdelijk van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie loopt tot en met 3 oktober 2022.

  Altijd discreet bezorgd

  Altijd discreet bezorgd

  Al onze intimiteitsartikelen bezorgen we discreet. Laat het dus gerust in ontvangst nemen door je huisgenoot, de receptie, de buren of wie dan ook.

  Lelo Sona Cruise Sonic Clitoral Massager - Kersrood

  Voor de meeste vrouwen gaat seksueel plezier zowel over de reis als over de bestemming. SONA Cruise stimuleert de hele clitoris - zelfs het gedeelte dat je niet kunt zien - met een enthousiaste trilling, voor een heel ander orgasme dan je gewend bent, die veroorzaakt wordt door een zachte massage van sonische golven. De uitgestelde climax volgt na een sensuele opbouw, een orgasme dat komt van ergens diep in jou. Cruise control brengt je exact naar de juiste plezierige bestemming! Wat is Cruise Control? Voor de eerste keer ooit, komt de technologie die zo beroemd is geworden in sportauto's samen in een seks speeltje! Speciaal ontwikkeld door LELO en exclusief voor SONA Cruise. Cruise control betekent dat wanneer het hard tegen je lichaam wordt gedrukt, het niet de kracht verliest zodat je een perfect, consistent gevoel hebt. Het is geen instelling van de vibrator, het is compleet automatisch en het elimineert daarom de meest gehoorde klacht van een seksspeeltje. - Compleet waterproof. Het gladde, waterproof ontwerp maakt het ontzettend makkelijk om schoon te maken - Volledig USB oplaadbaar. Gebruik de bijgeleverde USB oplaadkabel en neem SONA Cruise met je mee, waarheen je ook gaat - 8 Standen om je mee te vermaken. Een goed uitgedachte selectie van sensaties, voor net dat lekkere gevoel - Voor op alle concurrenten in ELK aspect. Meer kracht, meer mogelijkheden, meer kwaliteit, meer plezier HOE TE GEBRUIKEN Zorg ervoor dat SONA van het slot af is door de + en - knop tegelijk ingedrukt te houden voor 3 seconden tot het lampje gaat branden. Druk op de + knop om aan te zetten, en druk er nog een keer op om de vibraties te verhogen. Druk op de () knop om een van de 8 stimulatie patronen te kiezen Druk op de - knop om de vibratie sterkte te verminderen, houd de knop ingedrukt om de SONA uit te zetten. Wat is het verschil tussen SONA en SONA Cruise? De SONA Cruise heeft Cruise Control en extra power voor een automatische boost
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  VibratiesterkteVariërende trillingen
  Lengte (cm)9,9
  Opladen via USB
  Incl. batterijen
  Diameter (cm)5,6
  Aantal standen8
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.