Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

romans
Leidraad voor een nobel leven - Display + 6 exx - Ethan Hawke
 • Uitverkocht

  Ethan HawkeLeidraad voor een nobel leven - Display + 6 exx

  90.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Leidraad voor een nobel leven - Display + 6 exx - Ethan Hawke

  Leidraad voor een nobel leven is een inspirerende roman in de sfeer van De kleine prins en De alchemist. Het boek speelt zich af in de Middeleeuwen in Cornwall, waar sir Thomas aan de vooravond van een grote veldslag staat. Omdat hij voorvoelt dat hij de slag niet zal overleven, schrijft hij een brief aan zijn kinderen over twintig deugden die samen een kompas vormen voor hun reis door het leven: een kleine gids over datgene wat het leven zinvol maakt.
  Ethan Hawke baseerde deze brief met deugden als vergeving, moed, trots en geduld op oude wijsheden uit de Oosterse en Westerse filosofie en de grote spirituele en politieke teksten van nu.
  Leidraad voor een nobel leven is voorzien van illustraties: elke deugd wordt gesymboliseerd door een vogel, getekend door Ryan Hawke.

  Specificaties

  AuteursEthan Hawke
  Eerste auteurEthan Hawke
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789026334726
  Aantal pagina's192
  Jaar van uitgifte2016
  EAN9789026334726
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand