overzicht
LEGO Duplo getallentrein 10847

  LEGODuplo getallentrein 10847

  19.95
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  LEGO Duplo getallentrein 10847

  De LEGO® DUPLO® getallentrein biedt een kleurige kennismaking met cijfers en blokken. Peuters zijn er dol op om deze mooie locomotief steeds opnieuw te bouwen – en ze leren er ook nog iets van! Met de twee DUPLO figuurtjes van kinderen en de kat kunnen allerlei verhalen worden bedacht en de set biedt eindeloos bouw-, rijd- en leerplezier. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

  - Behoort toe aan het thema LEGO DUPLO
  - Typenummer 10847

  DUPLO
  DUPLO stenen vormen de ideale introductie tot de wereld van LEGO bouwspeelgoed. De vrolijk gekleurde stenen zijn twee keer zo groot als gewone LEGO stenen: perfect voor jonge kinderen met kleine handjes en grote plannen. Met DUPLO stenen kunnen leerprocessen spelenderwijs worden gestimuleerd. Met zoveel manieren om plezier te beleven, kunnen kinderen blijven bouwen, creëren en zichzelf ontwikkelen. DUPLO stenen kunnen worden gecombineerd met LEGO stenen en blijven dus bruikbaar, ook nadat de stap naar 'volwassen' LEGO sets is gemaakt.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Vooral leuk dat er zoveel treinstellen zijn.

  Deze trein zit heel weinig als zodanig in elkaar, maar omdat er zoveel onderstellen ik zitten, wordt er wel heel vaak een heel lange trein mee gemaakt. Of een auto, of een tja, wat de verbeelding maar toelaat.

  3 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand