LEGO Dots Dieren fotohouders 41904

  LEGO DotsDieren fotohouders 41904

  14.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  LEGO Dots Dieren fotohouders 41904

  Liefhebbers van knutselspullen zullen deze coole LEGO Dots (41904) Dieren fotohouders set geweldig vinden! Met deze unieke knutselset, speciaal ontwikkeld om eenvoudig in elkaar te zetten en aan te passen, kunnen kinderen hun eigen kamerdecoratie creëren en aanpassen aan de kleuren van hun kamer of aan hun stemming. Opruimen en sorteren zijn ook een fluitje van een cent dankzij het meegeleverde bewaar- en sorteerbakje.

  Doe-het-zelf kamerdecoratieset
  Deze set van 3 kleine kubussen is inclusief deksels en fotohouders, plus kleurrijke tegels voor het ontwerpen van een schattige kat, hond, lama of andere dierenkoppen die een kind leuk vindt. Kinderen vergroten hun verbeeldingskracht en expressieve speelvaardigheden terwijl ze de fotodoosjes decoreren.

  Creatief spel voor knutselfans
  Met deze set kunnen kinderen fantasierijk bezig zijn en de kubussen versieren zoals zij dat willen. Ze kunnen vervolgens de ontwerpen met hun favoriete foto's een mooi plekje geven en er ook kleine schatten of geheimen in bewaren. Deze set is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of welke andere gelegenheid dan ook.
  lees meer

  Specificaties