LEGO DC Supervillains (PlayStation 4)

  LEGODC Supervillains (PlayStation 4)

  20.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  LEGO DC Supervillains (PlayStation 4)

  Beleef een gloednieuw LEGO-avontuur en word de beste schurk die het universum ooit heeft gekend in LEGO DC Super-Villains.
  Voor het eerst geeft een LEGO-game spelers de mogelijkheid om de hele game als superschurk te spelen, kwaadaardige streken uit te halen en chaos te veroorzaken in een hilarisch verhaal vol actie, geschreven in samenwerking met DC Comics en gesitueerd in een omvangrijke open wereld in het DC Universum.
  De Justice League is verdwenen en heeft de bescherming van de aarde overgelaten aan zijn tegenhangers uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het 'Justice Syndicate'.
  Soms is er meer dan een superheld nodig om de klus te klaren en het is aan de speler en een gekke groep buitenbeentjes om de bedoelingen van de nieuwe, vreemde wanna-be superhelden te onthullen.
  Samen met bekende superschurken: de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro en talloze anderen van de Injustice League beleven spelers een episch avontuur om ervoor te zorgen dat hun schurkenstreken ongeëvenaard blijven.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van LEGO

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.