LEGO Creator Onderwaterrobot 31090

  LEGO CreatorOnderwaterrobot 31090

  19.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  LEGO Creator Onderwaterrobot 31090

  Duik naar de bodem van de oceaan en ga op zoek naar goud met deze gave Onderwaterrobot met enorm grote, flexibele gewrichten, een grote koepel met een rood robotoog, ballasttanks en grote voeten waarmee hij op de zeebodem kan lopen. Pak onderdelen vast en boor in de grond om monsters te kunnen nemen met de linkerklauwhand van de robot en verplaats de onderdelen vervolgens met de rechtergrijphand. Maar pas op voor de mantarog met zijn stekelige staart! Bouw de robot om tot een coole onderzeeër met manipulatorarm of een schatzoekcentrum onder water met kraan.

  - Behoort toe aan het thema LEGO Creator
  - Typenummer 31090

  LEGO
  Met LEGO kunnen kinderen hun fantasie ontwikkelen en hun bouwvaardigheden trainen. Terwijl de kinderen voertuigen in elkaar zetten, bouwen met de legosteentjes of een verhaal creëren met één van de vele speelfiguren, ontwikkelen ze onbewust hun motoriek en oog-/hand coördinatie. En ondertussen hebben ze gegarandeerd heel veel speelplezier.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden de 3 jaar.

  - Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 set. Bouw de onderwaterrobot en mantarog om tot een onderzeeër met manipulatorarm of een schatzoekcentrum onder water met kraan
  - De onderwaterrobot heeft in allerlei standen flexibele gewrichten, een koepel met een rood robotoog, mechanische handen met een boor, klauw en grijper, ballasttanks en grote robotvoeten om de zeebodem te doorkruisen, plus een bouwbare mantarog en een klein stukje zeebodem met een zeeplant en goudklompelementen
  - De onderwaterrobot heeft een geel-grijs-zwart-rood kleurenschema
  - Open de helm van de robot en verwijder het robotoog om het controlecentrum te onthullen
  - Beweeg het hoofd, de armen en de benen van de robot om coole posities aan te nemen
  - Daal af naar het diepste deel van de oceaan en ga met deze futuristische robot op zoek naar onderwaterschatten, maar pas op voor de stekelige mantarog!
  - De onderwaterrobot is ca. 14 cm hoog. • De mantarog is ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 7 cm breed
  - De onderzeeër is ca. 9 cm hoog, 17 cm lang en 13 cm breed
  - De onderwaterkraan is ca. 12 cm hoog, 13 cm lang en 18 cm breed
  lees meer

  Specificaties