LEGO BOOST creatieve gereedschapskist 17101
 • -15%

  LEGO BOOSTcreatieve gereedschapskist 17101

  135.99159.99je bespaart 24.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  LEGO BOOST creatieve gereedschapskist 17101

  Breng je LEGO creaties tot leven met de nieuwe LEGO BOOST creatieve gereedschapskist, een leuke en eenvoudige manier voor jouw bouwer van 7 jaar en ouder om de basisprincipes van programmeren, techniek en robotica te leren. Kies één van de 5 modellen die beschikbaar zijn in de BOOST set, download de gratis, eenvoudig te gebruiken app en je bent er helemaal klaar voor! Kies uit Vernie de Robot, een robot die beweegt en praat; de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4), een robuuste, veelzijdige 'rover' met 4 verschillende uitrustingsstukken, waaronder een schieter met veermechanisme; de Guitar4000, een muziekinstrument met geluidseffecten en verandering van de toonhoogte; Frankie de Kat, een interactief robothuisdier dat speelt, spint en laat zien hoe hij zich voelt; en de AutoBuilder, een automatische productielijn die echte LEGO miniatuurmodellen bouwt! Breng vervolgens je creaties tot leven met de intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde programmeerinterface van de app en voltooi een hele reeks activiteiten die speciaal voor elk model zijn ontworpen. Met LEGO BOOST leren kinderen van alles over herhalingen en variabelen, het verbetert hun STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden en het ontwikkelt hun fantasie wanneer ze schakelen tussen begeleid spelen en spelen met een open einde. Hoe meer activiteiten je voltooit, hoe meer programmeringsblokken je ontgrendelt!

  Download de LEGO BOOST app

  De LEGO BOOST app is beschikbaar voor bepaalde iOS, Android en Kindle smartphones en tablets. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle compatibele apparaten. De app biedt regelmatig updates met nieuwe uitdagingen en programmeeropties die ontwikkeld zijn om sociaal spel te bevorderen.

  - Behoort toe aan het thema LEGO Mindstorms
  - Typenummer 17101

  LEGO
  • Inclusief een LEGO gemotoriseerde hub, extra motor en een sensor voor kleur en afstand, plus meer dan 840 LEGO elementen voor het bouwen en herbouwen van 5 multifunctionele modellen.
  • Programmeer Vernie de Robot zodat hij danst, op het doel schiet, beatboxt, zijn hockeystick gebruikt of zelfs een spelletje speelt.
  • Bouw de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) en kies uit diverse gereedschappen en aanpassingen om missies te voltooien of om tegen andere rovers te vechten.
  • Leer een liedje te spelen en swing mee met de Guitar4000.
  • Zorg voor je eigen huisdier met Frankie de Kat. Geef hem het juiste voedsel, anders wordt hij verdrietig!
  • Bouw, programmeer en bedien de AutoBuilder om echte LEGO® miniatuurmodellen te maken.
  • Bouw en programmeer robots en modellen en voltooi meer dan 60 spannende activiteiten in de LEGO BOOST app. De bouwinstructies voor alle 5 de modellen zijn alleen beschikbaar in de gratis LEGO BOOST app die beschikbaar is voor bepaalde iOS, Android en Kindle smartphones en tablets. De app biedt regelmatig updates, inclusief nieuwe uitdagingen en programmeeropties die sociaal spel bevorderen.
  • Echt programmeren is omgezet in een intuïtief en gebruiksvriendelijke slepen-en-neerzetten programmeerinterface, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Leer over herhalingen en variabelen en ontwikkel je STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden en je fantasie door te schakelen tussen begeleid spelen en spelen met een open einde.
  • De stapsgewijze uitdagingen zijn geschikt voor beginners en helpen de programmeervaardigheden te vergroten.
  • Combineer met de LEGO® City 60194 Poolonderzoekstruck om het voertuig te besturen en te bedienen! Gebruik de LEGO BOOST app om de vorkheftruck te bedienen, monsters te onderzoeken met de kleursensor, de walvis terug in het water te helpen en nog veel meer, voor een interactieve ervaring als nooit tevoren!
  • Combineer met LEGO® NINJAGO® 70652 Stormbringer en bevrijd de Bliksemdraak! Gebruik de LEGO BOOST app om het angstaanjagende beest te bedienen, vuur de schieters af, maak een schietstoel met kleurregistratie en nog veel meer!
  • Dit product werkt op batterijen (niet bijgeleverd).
  • Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle compatibele apparaten.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden de 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)7
  Aantal blokjes843
  MerkLEGO
  MerklijnLEGO BOOST
  Fabriekstype17101
  EAN5702015930000
  artikelnummer95-04-34

  Inhoud verpakking

  - Deze set bevat meer dan 840 LEGO® onderdelen, een LEGO Move Hub, een interactieve motor en een sensor voor afstand en kleur.
  - De Move Hub heeft een Bluetooth Low Energy (BLE) verbinding, twee gecodeerde motoren, een activeringsknop, een interne kantelsensor en verlichting.
  - De gratis LEGO BOOST-app bevat bouwinstructies voor alle 5 de modellen.
  - Dit product werkt op batterijen (niet bijgeleverd). Zie de verpakking voor informatie over het type en het aantal batterijen.
  - Ga naar LEGO.nl/devicecheck voor een lijst met alle compatibele apparaten. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming.

  - Vernie de Robot is ca. 27 cm hoog.
  - De M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) is ca. 12 cm hoog, 23 cm lang en 14 cm breed.
  - Guitar4000 is ca. 5 cm hoog, 42 cm lang en 15 cm breed.
  - Frankie de Kat is ca. 17 cm hoog.
  - De AutoBuilder is ca. 27 cm hoog, 19 cm lang en 16 cm breed.

  Reviews (9)

  algemene beoordeling
  (9 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.