zoekresultaten
LEGO Batman Movie de Batwing 70916
 • Uitverkocht

  LEGOBatman Movie de Batwing 70916

  99.95
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle LEGO

  LEGO Batman Movie de Batwing 70916

  Vlieg hoog boven Gotham City in de Batwing en vecht tegen Harley Quinn™ met Batman™ en Robin™, met deze coole DE LEGO® BATMAN FILM-set. De Batwing is inclusief dubbele minifiguur-cockpit die open kan met plaats voor Batman en Robin, draaibare stuwraketten, verstelbare vleugels, twee boordwapens met veermechanisme, twee schijfschieters en een achterruim dat open kan met daarin een auto. Harley Quinn beschikt over een zesschots mobiel snelvuurkanon. Bij de set horen drie minifiguren met bijbehorende wapens en accessoires, inclusief Batmans Batarang en de hamer van Harley.

  - Behoort toe aan het thema LEGO Batman Movie
  - Typenummer 70916

  LEGO BATMAN MOVIE
  DE LEGO BATMAN FILM sets bevatten een hele reeks stoere voertuigen en locaties met allerlei functies, die bekend zijn uit de succesvolle animatiefilm. Laat Batman™ en zijn bondgenoten het opnemen tegen bekende schurken zoals de Joker™, Catwoman™ en de Penguin™ en vele andere bizarre boeven. Kinderen beleven uren plezier aan het naspelen van bekende scènes uit de film – of door hun eigen strijd te voeren voor rechtvaardigheid in Gotham City.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden de 3 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Geweldige set!!

  De set is met 1 woord te omschrijven en dat is: SUPER!! Alles zit mooi duidelijk in aparte zakjes en ook het boekje is goed te volgen met instructies. Leuke poppetjes zitten erbij!! Harley Quin met een “tuutuutje” aan hoe stoer!! Al met al deze set past geweldig bij de rest van de Lego Batman Movie serie en is zeker aan te raden!!!

  ook geplaatst op lego.com

  toegevoegd aan winkelmand