LEGO Architecture San Francisco 21043
 • -18%

  LEGO ArchitectureSan Francisco 21043

  54.9544.95je bespaart 10.-
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  LEGO Architecture San Francisco 21043

  Beleef de veelzijdige architecturale hoogtepunten van San Francisco met deze magistrale set uit de LEGO® Architecture Skyline collectie, waarin de beroemde 'painted ladies'-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz worden gecombineerd tot een inspirerende skyline. Elk LEGO model uit deze set biedt een unieke en uitdagende bouwervaring en heeft een realistisch kleurenschema en een schaal die klopt. De met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft en het naamplaatje van San Francisco maken dit zeer gedetailleerde model van een van 's werelds meest dynamische steden helemaal af. Een fantastische blikvanger voor thuis of op kantoor!

  - Behoort toe aan het thema LEGO Architecture
  - Typenummer 21043

  LEGO
  Met LEGO kunnen kinderen hun fantasie ontwikkelen en hun bouwvaardigheden trainen. Terwijl de kinderen voertuigen in elkaar zetten, bouwen met de legosteentjes of een verhaal creëren met één van de vele speelfiguren, ontwikkelen ze onbewust hun motoriek en oog-/hand coördinatie. En ondertussen hebben ze gegarandeerd heel veel speelplezier.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden de 3 jaar.

  - Een LEGO® Architecture interpretatie van San Francisco
  - De set combineert beroemde bezienswaardigheden in San Francisco, zoals de bekende 'painted ladies'-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz
  - Ook inclusief een met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft
  - Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper, de architectuur en geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad San Francisco en het architecturale erfgoed (alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture)
  - Inclusief 4x34 bouwplaat met tegels en een decoratief naamplaatje van San Francisco
  - Bouw je eigen versie van 's werelds meest bruisende steden met de LEGO® Architecture Skyline collectie
  - De LEGO® Architecture sets zijn een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis
  - Deze set bestaat uit meer dan 629 elementen
  - Afmetingen: ca. 16 cm hoog, 28 cm breed en 7 cm diep
  lees meer

  Specificaties