LEGO Architecture New York 21028
 • -10%

  LEGO ArchitectureNew York 21028

  49.9544.95je bespaart 5.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  LEGO Architecture New York 21028

  Ideaal voor volwassen bouwers en voor wie op zoek is naar iets aparts voor in de woning: de LEGO Architecture serie presenteert beroemde voorbeelden van architectuur in de vorm van LEGO modellen. De serie is verdeeld in een 'Architect' serie en een 'Landmark' serie en omvat zowel bouwwerken die iedereen direct herkent, als meer fantasierijke keuzes. De specifieke aspecten van de gebouwen zijn weergegeven in LEGO detail en bij ieder model zit een boekje met een beschrijving. De serie bestaat uit fantastische modellen met een historisch en cultureel accent.

  De LEGO Architecture serie bestaat uit beroemde architectuur uit de hele wereld, in de vorm van realistische LEGO modellen. De serie omvat algemeen bekende en meer exotische keuzes, alle met grote architectonische betekenis. De modellen vormen een interessant accent in iedere woonkamer of kantoorruimte.

  - Behoort toe aan het thema LEGO Architecture
  - Typenummer 21028

  LEGO
  Met LEGO kunnen kinderen hun fantasie ontwikkelen en hun bouwvaardigheden trainen. Terwijl de kinderen voertuigen in elkaar zetten, bouwen met de legosteentjes of een verhaal creëren met één van de vele speelfiguren, ontwikkelen ze onbewust hun motoriek en oog-/hand coördinatie. En ondertussen hebben ze gegarandeerd heel veel speelplezier.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden de 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking