Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Management
Leading from the middle - Jesse Segers en Koen Marichal
 • Uitverkocht

  Jesse Segers en Koen MarichalLeading from the middle

  30.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Leading from the middle - Jesse Segers en Koen Marichal

  Het werk van de manager wordt er niet eenvoudiger op, zeker niet in 'het midden' van een organisatie. Omgevingscomplexiteit en vervlakking van de hiërarchie zorgen voor organisatorische paradoxen: focus op de korte termijn en visie op de lange termijn. Excellent uitvoeren van de strategische beslissingen maar ook 'strategisch' meedenken. Initiatief nemen zonder middelen of hiërarchische bevoegdheid. Functionele expertise en openheid naar tal van andere disciplines. "Dit stond niet in mijn jobomschrijving", verzuchten veel managers.

  Dit boek wil het managementwerk weer werkbaar te maken. Het biedt een kader waarin de manager zich beter kan plaatsen, en geeft inzicht in de vaardigheden die cruciaal zijn om te excelleren als 'manager in the middle': ontwikkelen van een organisatievisie en er naar handelen, externe gerichtheid, politieke vaardigheden en persoonlijk en gedeeld leiderschap.

  Verder bouwend op de laatste wetenschappelijke inzichten, toont dit boek hoe je deze vaardigheden kunt ontwikkelen en deze persoonlijke transformatie kunt waarmaken. Daarbij belichten we ook de rol van de top om een krachtig middenveld in hun organisatie te ontwikkelen. Van dit samenspel hangt het succes van organisaties af.

  Specificaties

  AuteursJesse Segers en Koen Marichal
  Eerste auteurJesse Segers
  GenreBedrijfskundeboek
  ISBN9789463370806
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's160
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand