Landenbijbels: De bijbel van de Italiaanse keuken - Maud Moody, Leonardo Pacenti en Nina Bogaerts
DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN
In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR
ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD
HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN
DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI
Specificaties
Auteurs | Maud Moody, Leonardo Pacenti en Nina Bogaerts | |
---|---|---|
Multi: Taal | Nederlands | |
Soort artikel | Kookboek | |
Uitvoering boek | Hardcover | |
Aantal pagina's | 496 | |
Uitgever | Carrera | |
Jaar van uitgifte | 2019 |
Bekijk meer
Reviews
Dit artikel heeft nog geen reviews
Laat je verrassen
Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.