- uitverkocht
Landenbijbels: De bijbel van de Italiaanse keuken - Maud Moody, Leonardo Pacenti en Nina Bogaerts
<p><em>DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN </em>IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN<br><br>In <em>De bijbel van de Italiaanse keuken </em>laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, <em>De bijbel van de Italiaanse keuken </em>is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk. <br><br>MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN<br>ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR <br>ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD<br>HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN <br>DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI</p>
Specificaties
Auteurs | Maud Moody, Leonardo Pacenti en Nina Bogaerts | |
---|---|---|
Multi: Taal | Nederlands | |
Soort artikel | Kookboek | |
Uitvoering boek | Hardcover | |
Aantal pagina's | 496 | |
Uitgever | Carrera | |
Jaar van uitgifte | 2019 |
Reviews
Dit artikel heeft nog geen reviews.