overzicht
Lamaze regenboog ontdek rupsje
 • Uitverkocht

  Lamazeregenboog ontdek rupsje

  24.9523.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle babyspeelgoed

  Lamaze regenboog ontdek rupsje

  Het Lamaze Regenboog Ondekkings Rupsje van TOMY is gemaakt uit acht losse delen die makkelijk aan elkaar plakken.
  Schud of knijp ze en baby ontdekt leuke piepjes en klingeltjes. Er zijn gekleurde linten, kreukelige stoffen en geknoopte benen en heel veel contrasterende patronen voor baby om te ontdekken.
  Laat baby het rupsje weer in elkaar zetten, hoe hij het maar wilt, of speel een kleur herkenningsspel met elkaar. 

  Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkelt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen.
  Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.
  Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze.

  Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan.
  Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand