LaCie Mobile Drive - Porsche Design externe harddisk 4 TB, 4000

  LaCieMobile Drive - Porsche Design externe harddisk 4 TB

  127.90
  4000
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  LaCie Mobile Drive - Porsche Design externe harddisk 4 TB

  Deze LaCie Porsche Design Mobile Drive externe harde schijf 4TB met USB-C aansluiting heeft een aluminium behuizing met zilverachtige uitstralling.  Met een capaciteit van 2TB is er ruimte voor foto's, afspeellijsten, documenten en meer. En dankzij de compatibiliteit met Mac, Windows, USB-C en USB 3.0 is de toegang eenvoudig. Door automatische back-up wordt de opslag van bestanden gemakkelijk gemaakt.

  Meer capaciteit voor meer geheugen
  Als het gaat om ons digitale leven, is er niet veel meer dan de genegenheid die we hebben voor foto's en video's. En deze herinneringen lopen snel op. Deze LaCie Mobile Drive biedt 4TB ruimte voor alles wat het waard is om op te slaan en te back-uppen. Zelfs muziek, films en persoonlijke documenten.

  Je krijgt er gebruiksvriendelijke software meegeleverd voor back-ups, zowel back-up-met-één-klik als automatisch geplande back-ups en zelfs het spiegelen van mappen op meerdere apparaten behoort tot de mogelijkheden.

  Ultra draagbare harde schijf, super compatibel
  Gebruik LaCie Mobile Drive met zowel Mac als Windows rechtstreeks uit de doos. De hard schijf kun je direct gebruiken, je hoeft ‘m dus te formatteren. De omkeerbare USB-C-kabel zorgt voor ultrasnelle overdrachten met USB 3.1 Gen2- of pc’s met Thunderbolt 3 poort. Beschikt daarnaast over USB 3.0 naar USB-C-kabel voor oudere laptops.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  USB-aansluitingGarantie