L'Oréal Paris Skin Expert Revitalift Laser X3 dagcrème
 • -40%

  L'Oréal Paris Skin ExpertRevitalift Laser X3 dagcrème

  31.9919.19je bespaart 12.80
  vandaag besteld, morgen in huis

  L'Oréal Paris Skin Expert Revitalift Laser X3 dagcrème

  L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Anti-Age Dagcrème

  • Adenosine vermindert fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels
  • Voor verbetering van de huidkwaliteit en strakkere gezichtscontouren
  • Hyaluronzuur zorgt voor een stevigere en vollere huid

  Verstevigende anti-rimpel dagcrème
  Deze anti-rimpel dagcrème heeft een drievoudige werking. Het vermindert rimpels, helpt de huid gladder te maken en stimuleert het huidherstel. De crème is verrijkt met hyaluronzuur en adenosine om rimpels te verminderen en het huidoppervlak te egaliseren en te verbeteren. Revitalift Laser X3 dagcrème is verrijkt met Adenosine en bevat gefragmenteerd hyaluronzuur dat snel in de huid trekt om je rimpels nauwkeurig te corrigeren. Ook hebben deze ingrediënten een actieve functie in het herstellen van de huid. Dankzij Pro-Xylaan, dat steunweefsel van de huid versterkt, wordt de huid voller. Dit zorgt voor een zichtbaar jongere uitstraling en helpt het gezicht weer strakker in model te brengen. De Laser X3 dagcrème is aanbevolen voor vrouwen vanaf 30 jaar.

  Het resultaat
  • Direct: er is verbetering van de huidkwaliteit geconstateerd bij 87%* van de vrouwen.
  • Na 1 week: fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels zijn aanzienlijk verminderd.
  • Na 4 weken: de huid is steviger en voller, gezichtscontouren zijn beter zichtbaar.

  *Testpanel, 112 vrouwen, C& Magazine

  Hoe gebruik je de dagcrème?
  's Ochtends, na het reinigen van je gezicht, een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op het gezicht en de hals. Masseer de crème voorzichtig met vingertoppen in over het hele gezicht met ronde bewegingen.

  Jouw dagelijkse anti-rimpel routine
  Stap 1: Breng ’s ochtends het Revitalift Laser X3 Serum aan op een gereinigde huid. Het serum heeft een extra hoge concentratie aan effectieve ingrediënten en zorgt ervoor dat je dagcrème en nachtcrème nog beter kunnen intrekken. Het serum is een boost voor de huid helpt het effect van de dagcrème of nachtcrème te versterken.

  Stap 2: Breng zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een dun laagje Revitalift Laser X3 Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème vermindert kraaienpootjes en verzorgt de tere huid rondom je ogen.

  Stap 3: Breng de Revitalift Laser X3 Dagcrème aan. De dagcrème hydrateert de huid intensief en verstevigt de gezichtscontouren. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wanneer je UV huidschade wil voorkomen kan je in plaats van de normale dagcrème een Revitalift Laser X3 Dagcrème met SPF 20 gebruiken.

  Stap 4: Breng ’s avonds de Revitalift Laser X3 Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen en slaaprimpels tegen te gaan.

  TIP: maandelijkse extra verzorging voor de huid

  Breng elke maand gedurende 7 dagen de Laser X3 Peeling-Effect Ampullen aan. Dit doe je ’s avonds voor de nachtcrème. Deze 7 daagse kuur laat de huid stralen, gladder lijken en vervaagt pigmentvlekjes. Gebruik de Peeling-Effect Ampullen altijd in combinatie met een SPF dagcrème omdat de huid gevoeliger kan worden voor de zon.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking