L'Oréal Paris Skin Expert Anti-Rimpel Oogcrème

  L'Oréal Paris Skin ExpertAnti-Rimpel Oogcrème

  31.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  L'Oréal Paris Skin Expert Anti-Rimpel Oogcrème

  L'Oréal Paris Revitalift Laser X3 Verbeterende Oogcrème

  • Vermindert diepe rimpels bij de oogcontouren
  • Vermindert wallen en kraaienpootjes
  • Voor strakkere gezichtscontouren

  De oogcrème
  De Revitalift Laser X3 anti-rimpel oogcrème werkt drievoudig. Het vermindert rimpels, vermindert wallen en zorgt voor strakkere gezichtscontouren. De oogcrème is verrijkt met hyaluronzuur dat snel in de huid trekt om rimpels nauwkeurig te verminderen. Daarnaast bevat de formule van de oogcrème cafeïne, waardoor wallen worden verkleind. Ook bevat de oogcrème adenosine, een stof die van nature in alle cellen van ons lichaam voorkomt en van invloed is op alle essentiële functies van deze cellen. Dit zorgt voor een anti-rimpel effect op de huid. Dankzij Pro-Xylaan wordt het steunweefsel van de huid gestimuleerd en versterkt. Hierdoor wordt de huid onder de ogen weer opnieuw gespannen. De Revitalift Laser X3 Oogcrème is aanbevolen voor vrouwen vanaf 30 jaar.

  Het resultaat
  • Direct: de oogcontouren zijn strakker en wallen zijn verkleind. De blik oogt meteen stralender.
  • Na 3 weken: rimpels zijn met 17% verminderd*, dag na dag worden de oogcontouren gelift en lijken deze strakker.

  *Getest bij 39 vrouwen op de kraaienpootjes.

  Hoe gebruik je de oogcrème?
  ’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op de oogcontouren met behulp van de metalen applicator. Maak tijdens het aanbrengen bewegingen van binnen naar buiten. De metalen applicator zorgt voor een verkoelend effect.

  Jouw dagelijkse anti-rimpel routine
  Stap 1: Breng ’s ochtends het Revitalift Laser X3 Serum aan op een gereinigde huid. Het serum heeft een extra hoge concentratie aan effectieve ingrediënten en zorgt ervoor dat je dagcrème en nachtcrème nog beter kunnen intrekken. Het serum is een boost voor de huid helpt het effect van de dagcrème of nachtcrème te versterken.

  Stap 2: Breng zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een dun laagje Revitalift Laser X3 Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème vermindert kraaienpootjes en verzorgt de tere huid rondom je ogen.

  Stap 3: Breng de Revitalift Laser X3 Dagcrème aan. De dagcrème hydrateert de huid intensief en verstevigt de gezichtscontouren. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wanneer je UV huidschade wil voorkomen kan je in plaats van de normale dagcrème een Revitalift Laser X3 Dagcrème met SPF 20 gebruiken.

  Stap 4: Breng ’s avonds de Revitalift Laser X3 Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen en slaaprimpels tegen te gaan.  TIP: maandelijkse extra verzorging voor de huid

  Breng elke maand gedurende 7 dagen de Laser X3 Peeling-Effect Ampullen aan. Dit doe je ’s avonds voor de nachtcrème. Deze 7 daagse kuur laat de huid stralen, gladder lijken en vervaagt pigmentvlekjes. Gebruik de Peeling-Effect Ampullen altijd in combinatie met een SPF dagcrème omdat de huid gevoeliger kan worden voor de zon.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  bekijk meer van L'Oréal Paris

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.