Dagcrème
L'Oréal Paris Skin Expert Age Expert 55+ Verstevigende en anti-rimpel verzorging - 50ml - dagcreme
 • actie
 • -50%

  L'Oréal Paris Skin ExpertAge Expert 55+ Verstevigende en anti-rimpel verzorging - 50ml - dagcreme

  7.993.99je bespaart 4.-
  55+
  vandaag besteld, morgen in huis
  Tot 50% korting op verzorging

  Tot 50% korting op verzorging

  Ontvang nu tijdelijk tot 50% korting op gezichtsverzorging en multiverpakkingen. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 27 januari 2020.

  L'Oréal Paris Skin Expert Age Expert 55+ Verstevigende en anti-rimpel verzorging - 50ml - dagcreme

  L'Oréal Paris Age perfect bestaat uit een formule dat speciaal ontwikkeld is om de specifieke behoeften van de huid te beantwoorden op elke leeftijd.

  Vanaf 55 jaar, kan de huid een gebrek aan essentiële voedingsstoffen kennen en aan stevigheid verliezen. Ze wordt droger en men merkt de rimpels en de tekenen van veroudering meer op. Ontdek de Age Perfect 55+ verstevigende en anti-rimpel verzorging. Het voldoet aan de specifieke huidbehoeften vanaf 55 jaar. De formule is verrijkt met calcium, dat de elasticiteit, de glans en de textuur van de huid verbetert.

  Het resultaat:
  • Dag na dag: de huid wordt steviger en elastischer.
  • Na 4 weken: de huid wordt gladder en ziet er jonger uit. De kraaienpootjes (-11,7%) en de rimpels aan de onderogen (-10,2%) en bovenlippen (-8,4%) verminderen*.

  *Klinische test met 60 vrouwen.

  Hoe te gebruiken?
  's Ochtends een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op een gereinigd gezicht en de hals. Masseer de crème voorzichtig met vingertoppen in over het hele gezicht met bewegingen van beneden naar boven.
  lees meer

  Specificaties