L'Oréal Paris Revitalift Filler Serum - 6x 50ml multiverpakking
 • glamour day
 • -50%

  L'Oréal ParisRevitalift Filler Serum - 6x 50ml multiverpakking

  191.9495.97je bespaart 95.97
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Glamour Day pre-sale!

  Glamour Day pre-sale!

  Morgen is het Glamour Day! Profiteer daarom nu al van onze pre-sale: tot 20% korting. De korting is reeds verwerkt in de hier getoonde prijs en is geldig tot en met zondag 27 september 2020.

  L'Oréal Paris Revitalift Filler Serum - 6x 50ml multiverpakking

  In de strijd tegen huidveroudering ondergaan sommige vrouwen filler injecties. Deze injecties kunnen pijnlijk en kostbaar zijn. Daarom heeft L'Oréal Paris een product ontwikkelt met de effectiviteit van Hyaluronzuur dat is geïnspireerd op filler injecties voor een zichtbaar jongere uitstraling. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht wordt vastgehouden in het gezicht voor steverige wangen en een rimpelvullend effect. Het is één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Fibroxyl stimuleert de collageenproductie, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

  Het resultaat
  •Vanaf 4 uur: de huid is perfect gehydrateerd en veerkrachtiger (+26%), elastischer (+13%) en steviger (10%)*.
  •Na 4 weken: aanzienlijke vermindering van de rimpels onder de ogen (-20%), op het voorhoofd (-11%), en boven de lippen (-14%)**.

  Hoe te gebruiken?
  Jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine:

  Stap 1: Serum
  De serum van deze productlijn bevat een zeer hoge concentratie Hyaluronzuur. Dit geeft een echte boost. Gebruik de serum voor je dagcrème. Omdat het product zo geconcentreerd is, is een kleine dosering al genoeg. Je kunt het product daarom druppel voor druppel aanbrengen.

  Stap 2: Dagverzorging
  +Breng na het serum de dagcrème aan. Deze niet-vette crème geeft direct voor een voelbaar zacht gevoel op de huid. Het bevat zowel Hyaluronzuur als Fibroxyl voor een volumeboost.

  Stap 3: Nachtverzorging
  +Het beste moment om je huid te herstellen is ’s nachts. De huidcellen delen zich dan twee keer zo snel dan overdag! Om dit proces te helpen, heeft de nachtcrème een andere samenstelling dan de dagcrème. Het is een gel-achtige balsem die smelt op je huid. Het zorgt ervoor dat het niveau van Hyaluronzuur ’s nachts op pijl gehouden wordt waardoor vouwen en slaaplijntjes in het gezicht verminderen.
  lees meer

  Specificaties