L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampullen - 7 Dagen Kuur - 6x 1,3ml multiverpakking
 • -25%

  L'Oréal ParisRevitalift Filler Ampullen - 7 Dagen Kuur - 6x 1,3ml multiverpakking

  179.94134.95je bespaart 44.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampullen - 7 Dagen Kuur - 6x 1,3ml multiverpakking

  In de strijd tegen huidveroudering ondergaan sommige vrouwen filler injecties. Deze injecties kunnen pijnlijk en kostbaar zijn. Daarom heeft L'Oréal Paris een 7 dagen kuur ontwikkelt met de effectiviteit van Hyaluronzuur dat is geïnspireerd op filler injecties voor een zichtbaar jongere uitstraling. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht wordt vastgehouden in het gezicht voor steverige wangen en een rimpelvullend effect. Het is één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam.

  De voordelen:
  De Revitalift Filler Apullen bevatten een 7 dagen Hyaluronzuur kuur. Deze kuur zorgt voor een intense hydratatie, waardoor de huid er jonger en voller uitziet.
  -Hoge concentratie Hyaluronzuur en Vitamine B5
  -Hydrateert intensief
  -Zorgt er voor dat de huid jonger en voller oogt

  Hoe te gebruiken?
  Breng 1 ampul per dag aan op een gereinigd gezicht en voorafgaand aan je dagelijkse gezichtsverzorging. Je kan direct 1 volle ampul op je gezicht en nek aanbrengen of de ene helft van de ampul in de ochtend en de andere helft in de avond gebruiken.

  1.Zorg ervoor dat de inhoud zich bevindt in de kern van de ampul.
  2.Open de ampul door druk te zetten op het dunnere deel van de capsule tot het breekt.
  3.Laat de ampul leegvloeien op de handpalm. Breng de vloeistof aan op je gezicht en nek en laat volledig intrekken. Vervolg daarna je normale gezichtsverzorgingsroutine.
  lees meer

  Specificaties