L'Oréal Paris Paradise Mascara Extatic Gold Top Coat, 02 Gold
 • actie
 • -50%

  L'Oréal ParisParadise Mascara Extatic Gold Top Coat

  13.996.99je bespaart 7.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  L'Oréal Paris Paradise Mascara Extatic Gold Top Coat

  De Paris Electric Nights Paradise Mascara Extatic Gold Top Coat van L’Oréal Paris zorgt voor extra glinsterende ogen waardoor de wimpers voorzien zijn van een extra gouden touch.

  -Zorgt voor een extra gouden touch waardoor de ogen extra gaan glinsteren
  -Transparante top coat met gouden glitters
  -Onderdeel van de Paris Electric Nights collectie
  Productbeschrijving

  De limited edition Paradise Mascara Extatic Gold Top Coat zorgt ervoor dat je rond de feestdagen voorzien bent van een extra gouden touch. Voor het beste resultaat breng je de top coat over de mascara aan waardoor er een gouden gloed ontstaat op je wimpers. Hierdoor zullen de ogen nog meer gaan glinsteren! De gouden top coat is onderdeel van de limited edition feestdagencollectie van L’Oréal Paris.

  Het resultaat
  Geef de wimpers een extra gouden touch met de limited edition Paradise Mascara Extatic Gold Top Coat. De top coat zorgt ervoor dat de ogen nog meer gaan glinsteren.
  Paris Electric Nights Limited Edition collectie
  Met de limited edition feestdagencollectie van L’Oréal Paris maak jij je klaar voor een onvergetelijke avond. Maak kennis met elegante kleuren en finishes van onze unieke feestdagencollectie. Nu verkrijgbaar in stijlvolle verpakkingen wat het geschikt maar als cadeau voor haar of natuurlijk gewoon voor jezelf.

  Hoe te gebruiken
  Stap 1: Breng voordat je de limited edition Paradise Mascara Extatic Gold Top Coat aanbrengt een mascara aan zoals de limited edition Paradise Extatic Mascara.
  Stap 2: Laat de mascara goed drogen.
  Stap 3: Als de mascara droog is, breng dan de limited edition Paradise Mascara Extatic Gold Top Coat voor een extra gouden touch.
  Stap 4: Laat de top coat drogen.
  Tip: Creër een unieke look met het Paris Electric Nights oogschaduwpalette voor een extra feestelijke look. Of gebruik de limited edition matte signature eyeliners om voor een intensere oogopslag te zorgen.
  lees meer

  Specificaties